Újabb bizonyíték az intelligens Marsi életre?

2016. december 29., csütörtök




Egy szokatlan, ámde természetes, vagy geológiai keletkezéssel aligha magyarázható tárgyra bukkantak az egyik felszínről készült közelképen.

Egy ősi civilizáció nyomai

A Marson, illetve annak felszínén, vagy felszíne alatt rejtőző, talán mára már kihalt, de egykoron virágzó civilizáció jeleire bukkanhattak ismét.

Évről-évre egyre több olyan felvétel kerül elő, melyeken titokzatos tárgyakat vélnek felfedezni az emberek.

Gondoljunk csak azokra a fotókra, melyeket a Mars roverek készítettek, és melyeknek különféle tengeri kagylók ősi, megkövesedett maradványai, vagy épp romos marsi városok falai találhatóak.

Sokak szerint ezek a leletek bár a NASA által nem tekintették őket hivatalos bizonyítékoknak, mégis ékesen árulkodnak arról, hogy a Mars egykoron egészen biztosan lakott volt. Hogy pontosan kik által, az viszont egyelőre rejtély.

Különös tárgy a Mars porában

A képet kísértetiesen emlékeztet arra a képre, melyet már korábban is többször felkapott a sajtó és a média. Ez a kép azonban nem egyezik pontosan vele, így biztosra vehető, hogy egy másik tárgyra ábrázol.

Annak idején ugyanis egy lebegő marsi kanalat vettek észre a Curiosty egyik felvételén. A lebegést valószínűleg a túl nagy árnyék okozta, melyet a tárgy vetett a Mars porába, de a tárgy alakja volt igazán meghökkentő.

A kanalas kép jobb oldalán ott látható egyébként egy vékony, fehéres vonal, ez a bolygón átfutó, epizodikus múltbéli áradásokról tanúskodik. A Mount Sharp környékén már többször találkozhattunk ehhez hasonló ásványi folyásmaradványokkal.

A mostani képen is egy titokzatosan kanálra emlékeztető valami tűnik fel. Ez nem lehet véletlen, és sokak szerint két egymásra ennyire hasonlító alak más-más területen való feltűnése egyértelműsíti, hogy egykoron lakhatott a Marson egy ősi civilizáció, mely fejlett volt annyira, hogy piramisokat, dómokat, vagy éppen ősi városokat építsen.

Mindössze azért nem találtunk még túl sok ilyen ősi romvárost, mert ezeknek a romjait már mélyen betemethette a legtöbb helyen, a Marson található sűrű por.

A NASA marsjárója a bolygó felszínéről készített felvételeit egyébként a napokban tette közzé hivatalos honlapján az űrközpont.

A NASA tud róla, de hallgat

Sokak szerint mindenről tud a NASA. A Marson megtalált tárgyakról, piramisokról, és egyéb mesterséges objektumokról. Egyesek szerint pedig minden ilyen objektumról vannak sokkal közelebbi, részletesebb felvételek is, ezek azonban szupertitkosak, és nem teszik közzé őket.

A NASA ugyanis nem akarja, hogy tudomást szerezzünk arról, hogy a Mars egykoron lakott volt. Ennek számtalan oka lehet, de valójában senki sem tudja biztosra.

Talán azért ekkora a titkolózás, mert az ott talált dolgok az emberiség Földi eredetét kérdőjelezné meg, vagy olyan vallási töltetű felfedezés állhat a háttérben, mely romba döntené az egyházat, és egy nagyon komoly hitéleti válságba taszítaná a társadalmunkat.

összeesküvés ősi idegenek idegen civilizáció


Megtekintések száma: 46250





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet