Újabb dolgok derültek ki a Föld felé közeledő Nibiruról: közeledik a végítélet?

2022. március 18., péntek




Egyre több jelentés érkezik arról, hogy már amatőr csillagászok, civilek is érzékelik a halál bolygójának közeledését. A NASA és a kormányzatok mindeközben egy globális katasztrófára készülnek titokban.

Létezik egy ősi sumer legenda. 

Ez a legenda kimondja, hogy sok-sok ezer év elteltével - az akkori civilizációhoz viszonyítva - jön majd egy hatalmas égi planéta, mely mindent elpusztít a Földön.

Ez a planéta az égi istenek szülőhelye. mint tudjuk, az ősi civilizációkat az Anunnakik teremtették, és eredetileg az ő rabszolga faja voltunk, később fellázadtunk ellenük.

Az Anunnakik bolygója volt a Nibiru, amelynek légköre összeomlóban volt, és csak arannyal lehetett megmenteni.

Arany pedig hihetetlen mennyiségben volt jelena Földön, régen abban az időben olyan gyakori lehetett, mint a márvány, vagy a gránit.

Az aranyat valamilyen kémiai folyamat során a légkörbe abszolválták, így mentették meg a Nibiru légkörét, majd örökre távoztak a csillagok közé...

A Nibiru közeleg felénk, ennek egyre több jele van, tehát a prófécia igaz volt. Egy napon ugyanis a legenda szerint az Anunnakik visszatérnek a Földre egy rövid időre, hogy mindent elvegyenek tőlünk.

A bolygójuk olyan pályán kering a Naprendszerben, hogy 7-10.000 év alatt járja be azt az utat, hogy találkozzon a Földdel, vagy Földközelben haladjon el.

Jelenleg egyre több videó és fénykép lelhető fel a neten, melyek csak sokasodnak, és mind valami furcsa, gigantikus dologról árulkodnak.

Azonban a NASA és más szervezetek próbálják titokban tartani, illetve adódika  kérdés: miért nem látható még mindenki számára szabad szemmel, ha ennyire közel van?

Annak az oka is sokak által tudott, hogy miért nem látható még mindig szabad szemmel teljes mértékben a a Nibiru.

Egy komrányszintű összeesküvés és egy titkos projekt keretében ugyanmis mindent elkövetnek azér,t hogy az utolsó pillanatig ne lehessen semmit sem sejtenia z elkövetkező kataklizmából...

A Hologram égbolt, vagy a Napszimulátor amelyek szerint sem a Nap, sem pedig az égbolt nem az aminek látjuk.

Egyszerű hologramok, amelyekkel a valódi, de sokkoló eget és a rajta látható dolgokat próbálják palástolni előttünk, egyszerű tudatlan halandók elől. 

A vég már közeleg, és ha igaza van az összeesküvés elmélet hívőknek, akkor hamarosan bekövetkezik minden, amit a sumer civilizáció több ezer évvel ezelőtt már megjósolt.

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés világvége nibiru kataklizma végidők anunnakik sumerok


Megtekintések száma: 97247





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet