Újabb ember tűnt el, aki talán túl sokat tudott?

2017. április 6., csütörtök
Egy diák tűnt el nyomtalanul, miután a szobájában több tucat okkult szimbólumot találtak. Olyasmit tudhatott meg, ami soha ne derülhetett ki?

Brazíliában egy rendkívül bizarr eset tartja lázban az embereket. Bruno Borges ugyanis úgy tűnt el nyomtalanul, mintha sose lett volna. Ráadásul egyik napról a másikra, minden előzmény nélkül.

Az eset pikantériája az, hogy az összeesküvés elmélet hívők szerint az eltűnése nem véletlen.

A tanuló diákként Arcéban lakó fiú állítólag sokat foglalkozott okkult tanokkal, és különféle információkat gyűjtött titkos társaságokról a helyiek szóbeszéde szerint.

A rendőrség állítólag több ilyen okkult szimbólumot talált a szobájában, és olyan dokumentumokat, melyek paranormális kutatásokkal és jelenségekkel voltak kapcsolatosak. Azonnal beindult az interneten a találgatás arra vonatkozóan, hogy mi is történhetett a fiatalemberrel.

Túl sokat tudott? Rájött valamibe? Egy olyan darázsfészekbe nyúlt, amit nem hagyhattak az illetékesek szó nélkül?

Találtak egy csomó könyvet is, melyek olyan dokumentumok voltak, melyek fejezetekre voltak csoportosítva. Kiderült, hogy ezeket a dokumentumokat már 2013 óta írta, és bővítette.

Korábban ismerőseinek, rokonainak is csak annyit árult el ezekről, hogy egy személyes nagyszabású projekten dolgozik.

Ennél többet azonban senkinek sem mondott.

A szobában találtak még egy animált posztert is, melyen maga Borges áll egy földönkívüli lény mellett.

Annyit mind neki tudott róla, hogy előszeretettel foglalkozott a paranormális világgal, és rengeteg kutatást végzett a témában. Ezért sejtik sokan azt, hogy valamit megtudott, amit talán nem lett volna szabad.

Talán a rejtélyes fekete ruhás ügynökök vitték el, hogy majd váratlanul balesetet szenvedjen. Mások szerint egy titkos, ismeretlen helyre vitték, ahonnan soha többé nem fogják kiengedni.

Akadnak olyanok is, akik szerint "csak" egy egyszerű gyilkosságról, vagy öngyilkosságról van szó, bár azt mindenki elismeri, hogy nagyon bizarrak az eset körülményei, és aspektusai.

OSZD MEG másokkal is! 

megmagyarázhatatlan összeeesküvés parranormál


Megtekintések száma: 50300

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet