Újabb felvétel bizonyítja: valamit titkolnak előlünk

2017. június 1., csütörtök




Elképesztő anyagot filmezett egy férfi egy titkos katonai akcióról

Azt mondják, a földönkívüliek már rég itt vannak. Sőt, egyesek szerint a katonaság már rég tudott róluk, évtizedekkel korábban.

1947-ben le is lőttek egyet - vagy magától zuhant le, nem tudni biztosan - és a benne rejlő technológiát az évtizedek alatt alaposan kiaknázták, már amit meg tudtak fejteni belőle.

Azóta drasztikusan emelkedett a repülő csészealjak észlelésének a száma.

Mindez véletlen lenne? Vagy létezik egy titkos emberek és idegenek között köttetett egyezmény valamiféle katonai műveletről, vagy együttműködésről?

A lenti videó mintha ezt támasztaná alá

A pontos helyszín nem ismert, de a férfi által rögzített felvételen hatalmas hegyvonulatok láthatóak, tehát egy hegyvidék környékén lett felvéve az esemény.

Az illető hatalmas robajra lett figyelmes, majd elkezdte az eget pásztázni kamerájával, amikor megpillantott egy korong alakú tárgyat, melyet nem sokkal lemaradva komótosan két vadászgép követett.

Szemmel láthatóan nem valamiféle üldözésről volt szó, hanem valami másról. Mintha egy közös, szupertitkos hadművelet részletei sejlettek volna fel előttünk.

A nagy kérdés már csak az, hogy ez a korong alakú tárgy vajon földönkívüli-e, vagy egy a hadsereg által készített emberi "ufó"?

OSZD MEG másokkal is! 

ufó ufók idegen idegenek összeeesküvés


Megtekintések száma: 78519





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet