Újabb hátborzongató részletek derültek ki Diana hercegnő halálával kapcsolatban!

2017. június 6., kedd




Ez az információ teljesen más fényben tüntetheti fel a dolgokat.

Az egyik legnagyobb történelmi személyiség kétségkívül maga Diana hercegnő volt, aki a bájaival, kedvességével és hatalmas szívével óriási hírnevet szerezett magának annak idején.

Sokan a világtörténelem egyik legnagyobb alakjának tartották, akinek az letét egy csúfos baleset vette el, sokak szerint méltatlanul. A halála olyan sokkoló volt és teljesen váratlan, hogy sokan a mai napig nem nyugszanak bele abba, ami történt.

Mások azért nyugtalanok már több mint 20 éve, mert szerintük nem is véletlenül történt a tragédia. Diana hercegnő hivatalosan egy autóbalesetben hunyt el, még a helyszínen, mások szerint a kórházban. A balesetről azonban keveset tudni, és akadtak olyan momentumai, melyek összeesküvésekre adtak okot a múltban.

Egy újabb megdöbbentő részlet derült ki nemrég a halálával kapcsolatban, mely új megvilágításba helyezheti az egész ügyet, és azt a végzetes éjszakát.

Kiderült ugyanis, hogy az az autó, amiben a hercegnő utazott, valójában gyakorlatilag egy totálkáros roncs volt. Persze ez a jelző kissé túlzó, de arról van szó, hogy egy olyan autóban kellett utaznia, ami a közlekedésre több szempontból is súlyosan alkalmatlan volt.

A párizsi Ritz hotel dolgozói nem foglalkoztak a figyelmeztetéssel, miszerint az autó, melyben később Diana utazott, nem biztonságos.

A hivatalos vizsgálatok során megállapították, hogy a sofőr alkoholos befolyásoltság alatt állt, így azt gondolták, ezzel el is van intézve - vagy inkább sikálva - az ügy. Pedig a valójában ez csak egy dolog volt, de nem okozta feltétlenül a tragédiát. Sőt!

A fotográfus Pascal Rostain szerint a bérelt autó nem volt biztonságos. Új könyvében azt állítja, hogy a Ritz személyzetét figyelmeztették is Diana halála előtt két hónappal, hogy a kocsi nem alkalmas közlekedésre, mert egy felújított roncs, ami bármikor széteshet.

Ezt többen is tudták, de nem tettek ellene.

Így nagy valószínűséggel nem megy merénylet áldozata lett a hercegnő, de az is sejthető, hogy gyakorlatilag a személyzet felelőtlensége, mondhatni gondatlansága miatt kellett meghalnia Dianának.

Mások szerint ez a bizonyíték lehet annak alátámasztója, hogy valójában egy szándékosan eltervelt merényletet követtek el a hercegnő ellen.

Ugyanis egy ilyen kocsi egy ütközés során teljesen szétroncsolódik, és meghalnak a benne ülők.

A hercegnő halálának okait sokan a mai napig vitatják. Léteznek összeesküvés-elméletek, amelyek szerint Dianát a brit titkosszolgálat gyilkolta volna meg, erre azonban nincs ismert bizonyíték. Sokan valószínűtlennek tartják, hogy a brit titkosszolgálat a britek közkedvelt jelképének életére tört volna.

Mások szerint legitimációs kockázatot jelenthetett volna, ha a jövendő király anyja férjhez megy egy muzulmán férfihez, és esetleg gyermeket is szül neki.

Diana szeretőjének apja, Mohamed al Fayed továbbra is kitart a politikai gyilkosság feltevése mellett, és mindent megtesz ennek bizonyítása érdekében.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély összeesküvés rejtélyke megoldatlan ügyek diana hercegnő


Megtekintések száma: 71941





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet