Újabb merénylet történt Brüsszelben! Robbanómellényes terrorista robbantott!

2017. június 21., szerda
Európa még mindig nem ébred fel a bénultságból? Szerinted hová fog ez vezetni?

A Brüsszelben található fő pályaudvaron agyonlőttek egy robbanómellényt viselő terroristák - értesült róla a külföldi és a hazai sajtó egyaránt.

A hatósások és a szakértők egyértelműen egy újabb terrortámadáskét kezelik az esetet.

A környéket kiürítették, a rendőrök további támadókat keresnek. Kérik, mindenki maradjon otthon. A támadás előtt a terrorista azt kiabálta, Allah akbar! A BBC azt írja, hogy az állomás épületén kívül egy robbanóövet viselő terroristát lőttek le. A város főterét, a Grand Place-t is kiürítették.

A szemtanúk nagyon megriadtak. Sokan hallották, amint egy hatalmas robbanás hangját követően lövések dördültek el. Feltehetően ekkor hatástalanították magát a terroristát.

A támadónak azonban szerencsére senkit sem sikerült megsebesítenie. A támadó egy poggyászkocsit tolt maga előtt, mielőtt robbantott.

Hová fajult a világ? Mi lett veled Európa? Béna kacsa módjára továbbra is csak némán állunk, és nézzük, ahogy "elfoglalják" hazánkat?

Annyi bizonyos, hogy az esetet követően nagyon sokáig nem engedtek ki senkit az utcára az éttermekből, különféle üzletekből és kávézókból, mert feltehetően további elkövetőket kerestek.

Bár sok példa volt az utóbbi időben magányos elkövetkőkre, a hatóságok mégis azt felfételezik, hogy egy szervezett akcióról lehetett, vagy lehet megint szó, vagyis több elkövető szabadon garázdálkodhat még a környéken, de biztosat egyeőre nem tudni.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség terrorizmus terror terrortámadás


Megtekintések száma: 71997

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet