Újabb mesterséges komplexumokat találtak a Holdon: Az idegenek már ott vannak?

2021. június 13., vasárnap




Homályos, felvételeken ugyan, de jól kivehetőek az egymásra merőleges falak, és az intelligens tervezésre utaló struktúra azokon a fotókon, amiket a Holdfelszínről tettek közzé.

A különös objektumokra a Google Moon szolgáltatáson keresztül bukkant rá egy férfi, és az ominózus „tárgyakat” azóta többen is megtalálták, és biztosak benne, hogy nem természetes formációkról lehet szó.

Különös építmények?

A Google Moon gyakorlatilag olyan, mint a Hold virtuális mása, melyet műholdasan keresztül-kasul be lehet járni, és nézegetni az égitest felszínét.

Scott C Waring is így talált rá azokra az objektumokra, melyek ősi mesterséges struktúráknak tűnnek.

Eleinte azt gondolta, talán képhibákról lehet szó, majd utána olvasva kizárta ezt. Később arra gyanakodott, hogy talán titkos Holdmissziók által telepített egységek, leszállóegységek és bázis modulok darabjai találhatta meg.

Mivel azonban nem tudni titkos Holdmissziókról, csak néhányról, melynek egyikének keretében egy több ezer éves idegen űrhajót vizsgáltak meg, így ezt a lehetőséget is kizárta.

Földönkívüli bázisok, vagy ősi romvárosok

Sok hasonló objektumot találtak már a Holdon, mely arra utalhat, hogy egykoron fejlett civilizáció létezhetett a felszínén. Ezen objektumok nagy részét nem lehet természetes folyamatokkal magyarázni. Sem a szél vagy a víz erejével, mert a Holdon jelenlegi tudásunk szerint nincsen víz.

Ráadásul teljes szélcsend van rajta, ezért van az, hogy annak idején, a Neil Armstrong által hagyott történelmi lábnyom még ma is ott hever a Hold porában, érintetlenül.

Ezek a merőlegesnek tűnő, hatalmas és vastag falakkal rendelkező épület maradványok mégis jelen vannak a felszínen, sőt, kiemelkednek belőle.

Ilyen volt az az óriási, hatalmasan kicsúcsosodó ősi monolit melyet egy idegen civilizáció építhetett, és mely több Holdi felvételen jól láthatóan kiemelkedik a felszín szürke porából.

Szokatlan fényjelenségek

A most felfedezett bázisokhoz köthető a Hold szokatlan viselkedése is. Ugyanis a Holdon történtek az utóbbi évtizedekben olyan folyamatok, melyek megmagyarázatlanok maradtak.

Például több ízben szokatlan fényjelenségeket vettek észre egyes felvételeken, és a felszín alól előtörő gázok jelenlétét mérték.

Pedig a Hold geológiailag halott, nem lenen szabad, hogy ilyen folyamatok játszódjanak le a belsejében. Valami mégis olyan nyomokat hagy maga után, mintha a bolygó mégis élne.

Talán ezek mesterséges struktúrákban még folyik valamiféle biológiai tevékenység, vagy lejáratok lehetnek a Hold felszín alatti belső terébe, ahol értelmes lények tanyázhatnak.

ufó ufók idegenek összeesküvés hold ősi idegenek idegen civilizáció


Megtekintések száma: 153222





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet