Újabb, rejtélyes lebegő város jelent meg Kína egén

2017. január 21., szombat




Az utóbbi hónapokban már többször előfordult, hogy nem létező, fiktív épületek tükörképei jelentek meg az égen. Hiba a mátrixban, vagy párhuzamos dimenziók összeérése?

Yueyang városa felett valósággal sokkolta a helyieket az égen megjelenő titokzatos tükörkép, mely valójában csak elsőre látszott tükörképnek.

Ugyanis a városka házai, felhőkarcolói, egyéb épületei nem egyeztek a tükörképpel, vagyis nem lehetett egyértelműen kijelenteni, hogy egy egyszerű délibábról van-e szó, vagy valami sokkal többről.

A jelenségre gyakran rá szokták kenni még az optikai illúziót is, és azt, hogy csak ügyes trükk felvétel az egész. Azonban a jelenséget szinte minden ilyen, és ehhez hasonló esetben sok száz, vagy akár sok ezer ember megtapasztalja.

Az utóbbi időszakban reáadásul elképesztő mértékben megszaporodott ezen dimenzión túli észleléseknek a száma.

Mik lehetnek? Valóban hiba van a mátrixban? Talán tényleg egy szimulált világban élünk, és ezek a bizarr anomáliák a világot egyben tartó szuperszámítógép szoftveres működési hibái?

Mások úgy gondolják, párhuzamos dimenziókkal van dolgunk, melyek időnként felsejlenek előttünk. Néha van, hogy össze is érnek, ilyenkor pedig portálok nyílnak a téridő szövetén, melyen egyik dimenzióból a másikba lehet átjárni.

Azok, akik szerint valóban léteznek, a miénken kívül más dimenziók arra alapozzák érvelésüket, hogy a két dimenzióban élőknek sincs tudománya a harmadik dimenzióról, pedig mi vagyunk rá a bizonyíték, hogy létezik.

Mi is ugyanígy lehetünk bizonyos felsőbb dimenziókkal. Nem hiszünk a létezésükben, mert nem is tudjuk megérteni működésüket, de ettől még bizonyos mértékben észlelhetőek számunkra.

Talán ez a párhuzamos világ, ez a másik, magasabb rendű dimenzió lehet maga a túlvilág. Ez megmagyarázná nem csak ezeket az égre vetülő rejtélyes körvonalakat, hanem a szellemeket, paranormális jelenségeket is.

Egy másik dimenzióban más-más törvények uralkodnak, ezért tűnnek furcsának, és annyira elfogadhatatlannak számunkra az onnan érkező entitások.

A szellemek azért képesek a falakon átmenni, vagy áttetszővé válni, mert a kvantum összefonódás, és más összefüggések lehetővé teszik számukra, hogy meghazudtolják az általunk jelenleg ismert fizikát.

Olyan teória is felmerült a jelenség kapcsán, hogy titkos hologram kísérletek eredményei lehetnek. A Blue Beam, azaz a Kék Sugár hadművelet részeként különféle tárgyak, városok, és egyéb dolgok projekcióit vetítik ki az égre.

A Kék Sugár hadművelet részeként a NASA és a hadsereg közösen dolgozna együtt, hogy szimulálják Jézus második eljövetelét, és ily módon vegyék rá az embereket az egyistenhitre való áttérésre az egész bolygón.

rejtély rejtélyek összeesküvés eltitkolt tények párhuzamos világok párhuzamos dimenziók


Megtekintések száma: 78159





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet