Újabb titokra derült fény: Diana hercegnő súlyos betegségben szenvedett: elááshatta volna a királyi családot!

2021. január 16., szombat




Az orvosok szerint akár a brit királyi uralkodóház bukását is okozhatta volna, ha fény derül arra az ezidáig eltitkolt betegségre, amelyben az 1997-ben elhunyt Diana hercegnő szenvedett.

John Batten, a tragikus sorsú hercegnő egyik orvosa szerint Diana örökölte a súlyos kórt, állapotáról pedig egyik kollégája, Dr. Alan McGlashan hosszú levelezést is folytatott.

Diana egyfajta, az orvosok által is alig ismert betegségben szenvedett. Félő volt, hogy a genetikus kórt gyerekei is öröklik 

- írja a Daily Mail. 

McGlashan írásából kiderül, hogy a királyi család vezető orvosa szabályosan meg volt rettenve a hercegnő betegségének tüneteitől, és antidepresszánsokat írt fel Dianának. 

A pirulák azonban mit sem értek, a hercegnő továbbra is nagyon különösen viselkedett, éjjelente pedig rémálmok gyötörték.

Látván az orvosok hiábavaló próbálkozását, Károly kétségbeesetten kért segítséget McGlashantől, aki, hogy megnyugtassa a herceget, és azt mondta Dianáról, hogy egy normális lány, komoly érzelmi problémákkal, az eddigi orvosok pedig ijedtükben félrekezelték és pirulákkal tömték tele a szívek hercegnőjét.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély érdekes rejtélyek diana hercegnő


Megtekintések száma: 20617





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet