Újra hallani lehet az apokalipszis trombitáit: videó készült a hátborzongató hangokról!

2021. október 8., péntek




Világszerte egyre többször lehet észlelni azokat a hangokat, melyek forrása ismeretlen a tudomány számára, ezért sokan a végidők harsonáiként kezdték emlegetni őket.

A fültanúk szerint a megmagyarázhatatlan jelenség zümmögésként, máskor hangos zúgásként, fémcsikorgásként, esetleg trombita-szerű harsogásként hallható, valahonnan az égből.

A mai napig nem tudni pontosan, hogy mikor és hol lehetett először hallani a hangokat.

A vallásosabbak rögtön a végítélet harsonáit hallják bennük, míg az összeesküvés-elméletek kedvelői arra gyanakodnak, hogy valamilyen világméretű titkos dolog zajlik a légkörben, amelyet egyfajta holografikusan fölénk vetített égbolttal próbálnak leplezni…

De vajon ezek a hangok tényleg az égből jönnek?

Nagyon régóta kutatják már, és maga a NASA is foglalkozott a kérdéssel, akik előálltak ugyan egy elmélettel, de azt szintén nem sikerült soha bizonyítaniuk.

A NASA szerint a tenger mélyéről jönnek a hangok, mivel nagyrészt partok közelében lehet hallani őket, és a kőzetlemezek egymáson való súrlódása okozza.

A gond ezzel csak az, hogy sok esetben a kontinensek belsejében jönnek létre, és olyan, mintha az égből érkeznének.

A jelenséggel kapcsolatban Linda Molten Howe folytatott mélyreható vizsgálatot. Szerinte a rejtélyes hangok a Föld belsejében képződnek, és közük lehet az egyre gyakoribb földrengésekhez.

2017. november 2-án a kanadai Calgary-ban zendült fel a kakofónikus zaj, mintha egy gigantikus kürtből szólt volna az egész.

Olyan idegborzoló és hangos volt, hogy a helyiek elmondása alapján alig értették egymás szavát.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek összeesküvés bizarr végidők


Megtekintések száma: 157234





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet