Újra láthatták a Loch Nessie szönyet?

2017. július 5., szerda




Peter Jackson és Philippa Wearne észlelte a lényt, melyről fotót is készítettek! Nézd meg a képet, szerinted tényleg a lény látható rajta?

Tényleg létezhet a Loch Nessie szörny? Sokan csak egy helyi legendának tartották, mely egyfajta turistacsalogató volt a múlt században.

Azonban a legenda gyökerei több évszázadra nyúlnak vissza, és a világtörténelem során számtalan alkalommal látni vélték a lényt, ráadásul egymástól független szemtanúk hasonlóképpen írták le a bestiát.

Rengeteg különféle tudományos elmélet próbálta már megmagyarázni, hogy pontosan hogyan lehetséges az, hogy egy ekkora testű, feltehetően Plesiosaurus szerű lény éljen a tó vizében.

Az elmúlt évtizedekben számtalan olyan fotó készült a lényről, melyen állítólag maga a szörny látható.

Ezen fotók egy részéről mára ugyan kiderült, hogy hamisítvány, de akadnak a mai napig olyan képek, melyek a szakértők szerint is akár hitelesek lehetnek.

A Loch Nessie szörny sokáig nem hallatott magáról, és már felmerültek olyan vélemények is, miszerint a lény elpusztulhatott, ha valóban létezett.

Egy új észlelés, és egy rejtélyes lényt ábrázoló futó azonban nemrégiben bejárta az internetet, melyet a Loch Ness tó partjáról készítettek.

Ezen jól látszik, hogy valami kiáll a vízből. Valami, ami leginkább egy kígyószerű valamire emlékeztet.

A fotót Peter Jackson és Philippa Wearne készítették, akik elmondták, hogy a fotón szereplő valami folyamatos mozgásban volt, és szemmel láthatóan egy élőlény volt, nem egy vízen lebegő fagally, vagy fatönk.

Nagy kérdés, hogy ténylegesen mi lehet a felvételen, mivel túl messze volt ez a bizarr lény a partoktól.

Egy biztos: egyre több kutató gondolkodik azon, hogy egy expedíció keretében újra át kellene pásztázni a titokzatos tó alját, hátha a lény nyomára akadnának ezúttal.

OSZD MEG másokkal is!

paranormál loch ness-i szörny kriptid kriptozoológia szörnyek mélytengeri szörnyek


Megtekintések száma: 199512





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet