Újra látták a legendás molyembert?

2018. január 24., szerda
A múlt évtizedek egyik leghíresebb és legtisztázatlanabb legendája volt. Most újra előkerült?

Amerika mitikus szörnyét újra látták? Az USA sajtója, de még a külföldi, nemzetközi média is attól a hírtől zeng, hogy a legendás molyember újra előkerülhetett.

Amerika egyik legbizarrabb történetének riasztó kinézetű szörnyét ugyanis többen látták, legalábbis ezt állítják a szemtanúk.

A szörnyet az elmúlt időszakban Chicago felett látták, erre számos tanú van.

A molyember őrület egészen az 1966-os évig nyúlik vissza. Ekkor kezdődött minden. Egy fiatal házaspár autókázott Point Pleasant közelében, amikor egy ember formájú, két méter magas szárnyas lény húzott el a fejük felett.

A vöröslő szemeinek pillantása halálra rémítette a szemtanúkat, akik gondolkodás nélkül szálltak vissza autójukba és kezdtek menekülésbe.

1966 novembere és 1967 decembere között aztán majdnem 100 szemtanú volt már, aki látta valamilyen formában a lényt.

A világtrénelem egyik legnagyobb hídkatasztrófáját is hozzákötötték, ugyanis 1967. december 15-én váratlanul összeomlott a várost az ohiói Gallipolisszal összekötő híd. A balesetben 46 ember vesztette életét.

A riasztó momentum ebben az, hogy a híd összeomlása előtt néhány órával láták a hídon a molyembert, még fotó is készült róla...

Aztán több évtizeden át senki sme látta,végül 2017 faeburárja óta legalább 55 ember állt elő szemtanúként, hogy látta a molyembert.

Hogy létezik-e a mitikus lény? Nos, azt senki sem tudja.

Míg egyesek megesküsznek rá, hogy nem valamiféle madarat avgy denevért láttak, addig mások, főleg szkeptikus kutatók úgy vélik, hogy egy kanadai daru leheta luads,mert ez egy 1,65 méteres nagyságúra megnövő állat is lehet, szemei pedig tudnak vörösen izzani.

Ez persze még nem jelent semmit...

OSZD MEG másokkal is!

paranormál rejtély rejtélyek bizarr ijesztő molyember


Megtekintések száma: 48237

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet