Újra látták a legendás óriásszörnyet az Antarktisz közelében?

2017. augusztus 15., kedd




Hatalmas, hosszú karokkal és lábakkal rendelkező kreatúra tűnik fel egy felvételen. Egy eddig ismeretlen életforma ólálkodik a sarkköri vizekben?

A Ningenről szóló legendák már régre nyúlnak vissza. Több évtizede jegyezték fel az első ismert észlelést, de egyesek szerint már az 1700-as években is fel-felbukkant a lény, melyet hajósok is láttak.

Pár évvel ezelőtt egy a Japán kormány által pénzelt, hivatalosan bálna-megfigyelést végző csoport többször megfigyelt az óceánon egy fehéres színű estet alakot a vízben, melyet Ningen-ként kezdtek emlegetni.

A Ningen nem jelent mást japánul, mint „ember”. Utalva ezzel a lény emberszerű kinézetére. Emberhez azonban túlságosan nagy volt, valamint a jeges vízi életforma sem vall az emberre.

Senki sem tudja mi lehet, de az biztos, hogy létezik.

Emberszerű, a szóbeszédek szerint képes telepatikusan jeleket sugározni, melyeket több ízben érzékeltek is hanglokátorokkal, és egyéb rádiós eszközökkel.

A beszámolók legtöbbjét összevetve elmondható, hogy a Ningen 18 méter hosszú (vagy magas), karjai nagyon elnagyoltan hosszúak, teste pedig egy nagyméretű emberi torzóra hasonlít.

Hosszú karjai miatt sokan azt is felvetették már, hogy talán egy földönkívüli életforma, mely nem vegyül el a többi állattal, és elzártan él az Antarktisz közeli vizekben

Egy bizarrabb teória pedig egyenesen azt feltételezi, hogy a Ningen egy titkos náci kísérlet eredménye, melyet a Dél-sarkon hajtottak végre. A mostani, vízalatti felvételeken jól látszik, hogy emberszerű sziluettje felbukkan a jéghideg vizekben.

Mi van, ha egy kihalóban lévő egyedi faj utolsó példányai lehetnek a Ningenek? Amíg nem sikerült egyetlen példányt sem kifogni, sokan csak egyfajta rejtélyes összeesküvés elméletként fogják kezelni, noha azok, akik látták, esküsznek rá, hogy valós.

Talán idővel, mikor az emberiség hajlandó lesz végre részletesebben a tengerek, óceánok alá nézni, hivatalosan is fel fogja fedezni a tudomány a Ningent.

OSZD MEG másokkal is!

paranormál rejtély rejtélyek bizarr ningen


Megtekintések száma: 85483





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet