Újra látták Slendermant? A Vatikánban készített róla felvételt egy turista

2016. július 3., vasárnap




Feltehetőleg a hírhedt Slendermant sikerült lencsevégre kapnia  Vatikán templom egyik ablakában állva. A sötét, dimenziók feletti lény kilétét még ma is homály fedi, akárcsak azt, hogy miféle entitás lehet.

Slenderman újra lázban tartja a világot. A rejtélyes alak közel egy évtizede riogatja az internetezőket és a paranormális dolgokra fogékony embereket.

Slenderman egy magas, közel három méteres lény, akinek hiányzik az arca. A bőre hófehér, ehhez fekete öltönyt és piros nyakkendőt visel. Hátából csápok állnak ki.

Ezek a leggyakrabban említett jellegzetességek azoktól, akik már látták az entitást.

Ki is az a Slenderman?

Gonosz alakja el-eltünedezőben pillantható csak meg a sűrű ködben. Egyszer távol, máskor egészen közel sejlik fel, ez teszi olyan ijesztővé az amúgy szinte ártalmatlan figurát. Slenderman a kivárás mestere, áldozatait leginkább az őrület, mint a lény által okozott erőszak pusztítja el.

slenderman-2

Egyes teóriák szerint a lényt csupán a kamerák felvételein keresztül láthatjuk. Miért? Mert Slenderman a gyerekekre jelent veszélyt.

Számos rajzról készült fotó, amely gyermekek munkáit ábrázolja. A fenyőfákkal, házikókkal díszített papíron feltűnik egy magas, nyúlánk, alak.

Egy másik elmélet szerint Slenderman nem csak a gyerekekre veszélyes, hanem a felnőttekre is. Áldozatait erdőkben, kietlen, elhagyatott településeken szemeli ki magának, majd egyre közelebb és közelebb kerül az illetőhöz.

A szerencsétlenek eleinte paranoid mód viselkednek a fel-felbukkanó alak láttán, majd beteges szorongás lesz úrrá rajtuk, míg végül teljesen fel nem őrlődik az elméjük.

slenderman

Azt is beszélik róla, hogy gondolatok útján képes terjedni, képes beférkőzni az emberek gondolataiba. Az egész egy ördögi kör, hiszen minél közelebb van hozzánk, annál többet gondolunk rá, így még jobban csökken a távolság köztünk. Számtalan naplóbejegyzésről olvasni a neten, amelyek Slenderman brutális közelségéről írnak, majd egyszer csak félbeszakadnak.

2014-ben Slenderman ámokfutásának érdekes manifesztációja lett. Egy 12 éves amerikai lány barátnőjével együtt kitervelték a velük egyidős osztálytársuk meggyilkolását, csak hogy a sötét lény kedvére tegyenek vele.

A gyilkossági kísérlet után - amibe végül ott és akkor nem halt bele az áldozat szerencsére - egy országúton sétálva találtak rájuk a rendőrök. A lányok azt mondták, hogy el akartak menni Slenderman házába; erről úgy hitték, egy wisconsini erdőben van.

A Vatikánban újra látták

Most a Vatikán templomában ablakában újra látták a lényt. Egy félelmetes, sötét árnyszerű alak látható a videón, amint az ablakban áll, és lefelé tekint a tömegre. A lény szinte teljesen mozdulatlan.

Ráillenek a Slendermanről szóló leírások, jellemzések, így szinte biztosra vehető, hogy róla van szó.

Eleinte azt gondolták, hogy egy régen ott elhunyt áldozat szelleme lehet, főleg a testtartásából adódóan, azonban az alak hiányzó arca, és a sötét aura inkább utal a hírhedt rémlényre, mint egy egyszerű szellemre.

Vajon tényleg Slenderman látható a felvételen? Vagy ügyes trükkfelvételről van szó?

Egy biztos, sokan úgy vélik, hogy ha a felvétel nem valódi, akkor talán a hamarosan közelgő Slenderman mozifilm egyik viral marketing videója lehet. Ha pedig így van, rendkívül ötletes módja annak, hogy elkezdjék reklámozni a még készülő filmet.

Sokan azonban azt gondolják, hogy ez semmi esetre sem trükkfelvétel, hiszen Slenderman jelenlétét számtalan alkalommal más esetekben is sikerült igazolni.

paranormál szörny bizarr slenderman ijesztő szörnyek


Megtekintések száma: 47464





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet