Újra lefotózták a fekete szerzetes kísértetét?

2016. október 9., vasárnap
Egy nő gyanútlan fényképén olyan dolog tűnik fel, mely könnyen lehet, hogy a legendás és gonosz fekete szerzetes manifesztálódott ektoplazmája lehet.

család életét keserítette fel. Nagyon agresszív volt, és a családnak végül el kellett költöznie onnan.

A fekete csuklyás szerzetesről nagyon sok legenda kering, állítólag ő volt Anglia egyik legijesztőbb és egyben leggonoszabb természetű túlvilági lénye.

Aki csak találkozott vele, abban maradandó lelki sérüléseket hagyottm, míg másokat képes volt fizikailag is bántalmazni a túlvilági lény. Sötét alakja állítólag a szülővárosához erdőkben is kísérteni szokott, egyes járókelőket halálra rémítve.

Ezért sokszor tanácsolják főleg a fiataloknak, hogy alkonyat után ne nagyon merészkedjenek az erdő közelébe, az ominózus házat pedig messze kerüljék el.

Évtizedekig nem lehetett komolyabban hallani felőle, azonban mikor már mindenki azt hitte, hogy végső nyugalomra lelt, nemrégiben egy új fényképen tűnt fel a tükörben a vérszomjas szerzetes éjsötét alakja.A fényképet Pete Boulton és Rob Hughes készítette, a Pontefract East Drive 30-as szám alatti elhagyatott épületben.

A fénykép készítésekor semmi szokatlan nem észlelt, csak utólag vette észre a borzalmasan ijesztő alakot.

Most egy újabb fénykép bizonyítja, hogy a szerzetes legendája nagyon is valós. Egy másik paranormális kutató, Claire Cowell is elment a Pontefract East Drive 30-as szám alatti kísértetházba, és több állásból fényképeket lőtt.

Az egyik fényképen állítása szerint fel is tűnik a fekete csuklyás szerzetes ektoplazmája.

Kevesen vannak, akik már látták az ektoplazmát, vagyis azt az anyagot, melyeket a transz állapotában lévő médiumok bocsátanak ki magukból egy-egy szeánsz során.

Ezt az füstszerű anyagot rejtély övezi, pontos mibenlétére egyelőre nem találtak magyarázatot. Sokak szerint az ektoplazma a szellemi lény, a mi világunkban is látható, manifesztálódott szellemanyaga.

Clarie szerint ez az ektoplazma látható a képen, melyet ő készített. A szellemvilágra utaló bizonyítékok száma egyre szaporodik az elmúlt években.

Sokan azt jósolják, hogy hamarosan valóban egy olyan bizonyítékot fognak bemutatni, mely minden kétséget kizáróan bizonyítja azt, hogy van élet a halál után.

paranormál szellem szellemek kísértetek ksértet


Megtekintések száma: 205829

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet