Üreges a Föld belseje? A NASA mérései bizonyíthatják a belső Föld létét!

2018. június 1., péntek
Ellentmond minden geológiai ismereteinknek, és az emberi idővonalnak is.

Sokan ismerik azt a bizonyos elméletet, melyre napjainkban egyre több közvetett bizonyíték is utal.

Eleinte az egész csak egyfajta összeesküvés volt, azonban a tudósok mára kezdik komolyan venni az egészet.

A teória szerint a 800-2000 kilométer vastagságú, a felszínt tartó burok alatt bizony egy másik felszín is meghúzódik, melynek járatait egy apró központi csillag fénye járja be.

Általános vitákat generált a tudományos világban azonban, hogy akkor mi van a gravitációval? Hogyan lenne a képes a Föld a felszínén található dolgokat ahhoz szegezni, vagy hogy a fenében jönnek akkor létre a földrengések?

A teóriák szerint a belső csillag saját gravitációs tere, vagy maga a földalatti kéreg nyomása képes lenne fenntartani a gravitációs teret.

A NASA utóbbi években végzett mérései azt sejtetik, hogy elképzelhető, hogy a Föld belseje nem annyira sűrű, mint a felszínen.

Ez egyúttal azt is felveti, hogy üreges lehet, vagy legalábbis nagyobb üregek, több száz kilométernyi kiterjedésű "levegős", a saját atmoszférával rendelkező "buborékok" lehetnek az olvadt köpenyben jelen.

Ha ez így van, akkor pedig a belső Föld elmélete sem állhat túlságosan távol a valóságtól.

Korábban már előkerültek a mélyből olyan különleges ásványok, melyek ráadásul víz jelenlétére utalnak egyértelműen. Ezek az olvadt magmaszerű köpenyből származtak.

A tudósok szerint ez azt jelenti, hogy valahogy képes a víz hatalmas kiterjedésben, rejtett óceánok formájában bent ragadni a forró olvadt anyagban, így alkotva buborékokat, így talán tényleg létezhetnek zárt világok odalenn.

A legendák szerint egyébként egykoron a belső Földet lakó civilizáció az emberiséggel együtt élt és alkotott egy békés, szuperfejlett társadalmat.

Idővel azonban valami miatt megváltozott ez a viszont, majd végső száműzetésbe vonultak a felszín alá.

Azóta nincs kapcsolata  két világ, a két civilizáció között.

Léteznek próféciák, miszerint egy napon majd visszatérnek, ez lesz az a bizonyos "holtak feltámadása", amiről a Biblia a Jelenések könyvében is ír.

Az már bizonyos, hogy nem mehetünk el ezen teória mellett, és a jövőben a kutatóknak is komolyabban kell venniük a belső Föld létezésének lehetőségét.

Előfordulhat ugyanis, hogy kitárulkozik majd a jövőben egy rejtett világ az emberiség előtt, akkor pedig az egész múltunk és jelenünk is megváltozik.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek nasa összeesküvés belső föld agartha


Megtekintések száma: 44077

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet