Űrhajókból álló raj jelent meg Peru felett?

2017. május 23., kedd
Megmagyarázhatatlan légköri fényjelenség, vagy földönkívüliek?

Visszatérhetnek a Földet egykoron látogató ősi idegenek? Ilyen, és ehhez hasonló információk terjednek a neten az ufó hívők, és a különféle összeesküvés hívők között.

Arra alapozzák kijelentéseiket, hogy az elmúlt néhány hónapban hihetetlenül megugrott a földönkívüli - vagy földönkívülinek vélt - égi járművek észlelésének száma.

Ebben van valami, több ponton észleltek olyan jelenségeket, melyek kapcsolatban lehetnek az ufókkal.

Nemrég pedig a nemzetközi sajtó is beszámolt róla, hogy tagadhatatlanul megugrott az ilyen jellegű események, és az égen valamit látni vélő szemtanúk száma.

Mintha valami készülődne, akárcsak egy vihar előtti csend feszültsége...

Különösen sok idegen járművet, szokatlan fénygömböt észleltek mostanában Peru vidékei felett, különösképpen az Andok hegyvonulatai között.

Az ősi iratok és régi dokumentumok úgy tartják, hogy Peru az idegenek egyik nagy földi központja lehetett.

A legfrissebb hőkamerás felvételek megdöbbentő dolgokat mutattak. Egy egész földönkívüli űrhajóból álló rajt. Ez a raj V alakban repült, és különálló ufókból állt.

Az már biztos, hogy a nemrég látott tárgyakat azóta sem sikerült azonosítani. Egy biztos: végig betartották a megfelelő formációt, mely valamiféle protokoll lehetett.

A mostani megfigyelés kísértetiesen hasonlít a február 7-i és a 12-i észleléshez. Ezt a Jorge Chávez reptér is észlelte a radarjain keresztül, tehát nem holmi légköri jelenségről volt szó, hanem fizikailag létező és az égen repkedő objektumokról.

Ezek az ősi idegenek lehetnek, akik egykoron Peruban kapcsolatot létesíttettek az ott élő népcsoportokkal?

Ha igen, akkor lehet, hogy vissza fognak térni, és ezért lehet ennyire sűrűn látni őket az utóbbi időben? Vagy az egész csak egy félreértelmezett, és eddig nem ismert légköri anomália?

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 130111

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet