Űrlény összeégett tetemét találták meg

2015. szeptember 9., szerda
Egy furcsa, összeégett tetemet találtak Mexikóban ott, ahol nemsokkal korábban egy tüzesen lángoló objektum robbant szét az égen.

[dropcap]A[/dropcap]z úgy nevezett Ufo hotspotnál - így nevezik azokat a helyeket ahol az átlagosnál sokkal többször észlelnek idegen eredetű járműveket - rejtélyes, összeégett tetemet fedeztek föl, mely első ránézésre nem emberi, hanem inkább humanoid szerű, de nem Földi.

urleny-teteme

A helyszín egyébként történetesen az a hely, ahová állítólagosan becsapódott a dinoszauruszokat kipusztító óriási meteorit 65 millió évvel ezelőtt.

A tetem idegen eredetét erősíti, hogy előzőleg egy hatalmas, fénylő diszkoszt láttak szemtanúk az égen széthullani a környék felett. Először kéken, majd zölden égett, végül pedig földbe csapódott és eltűnt.

az-ufo-tetemet-mutogatjak

A szkeptikusok azt gondolják, hogy csak egy szimpla meteorit darabról van szó, azonban az alakja már nem magyarázható természeti jelenséggel, mert két karja és lába van.

Egyes ufo kutatók szerint nem is biztos, hogy idegen űrlény holttestéről van szó, sokkal inkább úgy beszélnek róla, mint egy lehetséges űrruháról, páncélról. Egy idegen biológiai lény ugyanis valószínűleg teljesen elégett volna a légkörben,  míg egy ellenálló űr vagy védőruha esetén már más a helyzet.

ufo-az-egen-2

A szemtanúk szerint a tárgy lezuhanásának helyszínén tucatszám hevertek különféle alkatrészek a hevertek, melyeket a helyszínen lévők kifejezetten alkatrészeknek írtak le.

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 8519

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet