Utcára kerülhet a magatehetetlen, beteg magyar lány! Most segíthetsz neki, szüksége van rá!

2017. június 20., kedd
Jelenleg egy magánintézményben van, de hamarosan az összes, az ápolására szánt pénz elfogy! Így segíthetsz neki!

Megdöbbentő, de igaz történet kering Ferencz Klaudiáról, arról a szép reményű fiatal lányról, akinek az élete 2 évvel ezelőtt tört váratlanul derékba, és akinek a történetét a hírekben is bemutatták a napokban.

A 26 éves Ferencz Klaudia két éve betegedett meg. Először pszichiátriai problémát állapítottak meg nála, ám fél évvel később kiderült, nem ez volt a baj.

Kiderült, hogy Wilson-kórban szenved. Ennek a betegségnek az a lényege, hogy a szervezete nem tudja lebontani a rezet, ezért az nagy mértékben elkezd felhalmozódni a szervezetben.

Végül a fiatal lány szervezete teljesen leépült, és súlyos idegrendszeri károsodásokat okozott nála.

Több kórházban is volt, de mindenhonnan elküldték. Ezután barátai segítettek neki: egy magán ápolási otthonban helyezték el, és a Facebookon adományokat gyűjtöttek, amiből a kezelést fizetni tudják.

Az RTL híradónak nyilatkozott a lány egyik barátja, Varga Judit, aki elmondta, hogy 180 000 forintot fizetnek havonta a magatehetetlen lány ápolásáért. Ehhez jön még a gyógyszerköltség, ami 30-40 ezer forint. Az összegyűlt pénz már csak erre a hónapra elég, azután az sem kizárt, hogy az utcára kerül a lány.

pedig az állapota nem reménytelen. Meg is gyógyulhatna, erre azonban kezelések sorozatára lenne szükség, és jelenleg nincs egyetlen orvos sem, aki vállalná az esetet.

Szégyen és gyalázat, ami ebben az országban folyik, hogy egy ilyen megtörténhet. Hogy egy lányt, aki segítségre szorulna, és az orvosokban lenne minden reménye, egyszerűen cserben hagy az egészségügy.

Ha segítenétek Klaudiának, ezen a számlaszámon megtehetitek:

Bankszámlaszám: 11600006-00000000-78116838

IBAN: HU16 1160 0006 0000 0000 7811 6838

A számla tulajdonosa, Klaudia barátja, Varga Judit. Judit azt kéri, hogy a közleményben minden esetben tüntessétek fel a következőt: "Ferencz Klaudia gyógyulására!"

Judit bármilyen kérdéssel, javaslattal kapcsolatban szívesen válaszol az alábbi e-mail címen:

judit.varga.92@gmail.com

További részleteket a lány megsegítésére létrehozott Facebook-oldalon találsz.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen érdekesség magyarország egészség magyar egészségügy


Megtekintések száma: 130502

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet