Úton áthaladó szellemalakot rögzített egy fedélzeti kamera?

2017. augusztus 2., szerda




Tisztán látszik, ahogyan áthalad a falakon!

Az eset Észak-Írországban történt, és jól látható, ahogy egy sötét, árnyszerű alak jelenik meg az út egyik oldalán, majd lassan keresztülhalad az autó előtt.

Ezután történik a legbizarrabb néhány másodperc.

A sötét figura ugyanis úgy tűnik, mintha egyszerűen átsétálna a kerítésen és annak betonján. Sokak szerint egy valódi szellemalak látható a felvételen. Egyesek szerint még az is jól látszik, hogy a megjelenésekor a túloldalon a házak falain is keresztülhalad.

A felvételt fényes nappal készítette egy fedélzeti kamera, mely egy autóba volt szerelve. A Vicars Hill közelében történt esemény azóta elterjedt a hírekben és mindenki erről beszél.

Különös, de sokan megfigyelték, hogy Gregoriánus öltözéket visel a szellemalak, tehát abban a korban élhetett, már, ha valóban szellemről van szó. Armagh városában, ahol az eset történt, volt egy legenda, egy bizonyos Green Lady-ről - zöld hölgy - amit a helyi gyerekeknek meséltek el. Eszerint aki nem ment haza időben az est leszállta előtt, azért a Green Lady eljött...

Lehetséges, hogy a 25 éves Bellina Prior átható a felvételen, aki 1888-ban itt élt a környéken?

Egy biztos: a felvétel nagyon is eredetinek tűnik, ezt több szakértő is megerősítette, akik tüzetesen átnézték a mozgóképanyagot, képkockáról-képkockára.

Sok a rejtély a videón látott alak körül, és hacsak a szellemalak nem jelentkezik újra, talán soha nem derül ki biztosan, mi is halad el a kamera előtt...

OSZD MEG másokkal is!

paranormál kísértet szellem szellemek kísértetek


Megtekintések száma: 64474





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet