Üzenet a régmúltból, avagy Ménrót visszatér: a magyarság legnagyobb egyiptomi összefüggései

2019. szeptember 15., vasárnap




Az ősi tanítások, mítoszok, jóslatok szerint az emberiség történelmében egyfajta körforgás figyelhető meg.

A világ elfárad, elpusztul ezt követően újjászületik, fejlődik majd hanyatlásnak indul és ismét megsemmisül.

Az Isteni tervnek megfelelően a történelem mindig megismétli önmagát.

A magyarság életében, kozmikus múltjában is megfigyelhetők bizonyos ciklusok, és mint ahogyan volt aranykor, és még lesz is, volt már alkonykor, mely során nehéz időkkel néztünk szembe.

A nemzetünk, a népünk múltja valójában ősi vezérünk, Nimród üzeneteiben rejlik.

Alakja a sumer mitológiában is ismert, Nimruth, vagy Nimrud néven, hiszen a sumer és a magyar civilizáció kéz a kézben járt, akár elismerik ezt ma a történészek, akár nem…

A magyar ősi nép kapcsolata nem csak a sumer birodalommal volt erős, komoly régészeti nyomok utalnak arra, hogy Egyiptomban is “megvetettük a lábunkat”.

Lásd Tutanhamon egyik sírfeliratának magyar eredetű üzenetét, melynek értelmes magyar jelentése van, és amit nem ismernek el, sőt, próbálnak félremagyarázni, “elmaszatolni”…

Arról nem is beszélve, hogy Tutanhamon egyes aranykincsei valójában erdélyi aranyból vannak, ezt kémiai úton sikerült igazolni.

Valójában Nimród üzenete az Orion öv csillagaiban rejlik, melynek pontos elhelyezkedését és a kódolt üzenetet a gízai fennsík piramisai mutatják meg.

A mai napig nem ismerik el ezt a mainstream régészet képviselői, mivel Nimród üzenetével azt is elismernék, hogy a magyarság tényleg több őscivilizációval kapcsolatban volt.

Sőt, talán a legrégebbi is közöttük…

OSZD MEG másokkal is!

rejtély érdekes rejtélyek


Megtekintések száma: 72334





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet