Vajon te is akarod, hogy a gyermekeid, unokáid ilyen "multikulti" Barbie figurával játsszanak majd?

2017. november 15., szerda




A muszlim nők hagyományos fejkendőjét viselő baba karácsonyra már a boltokban lesz... Te egyetértesz ezzel?

Nem akármi zajlik Európában. Míg egyes helyeken keresztet vesznek le a szobrokról, és retusálnak ki a multikultit támogató nagyvállalatok a termékeikről, mindeközben hidzsábos Barbie-t akarnak bevezetni a játékboltokban.

Csak hogy az európai kisgyerekeknek... akarjuk mondani, a bevándorló "vendégeinknek" legyen mivel játszania...

Vagy az egész arról szólna, hogy már most kiirtsák és kigyomlálják a keresztény eszme összes csíráját, és muszlim ideológiákkal hintsék be a helyét?

A Mattel a Glamour hétfői Women of the Year gáláján mutatta be az első hidzsábot viselő Barbie babáját, amelyet a riói olimpián sporttörténelmet író Ibtihaj Muhammadról mintázták.

Ő volt az első nő, aki 2016-ban, az amerikai olimpiai csapat tagjaként hidzsábban mutatkozott.

Muhammad a Twitteren azt írta, hogy egy gyerekkori álma vált valóra azzal, hogy a kislányok mostantól hidzsábos Barbie-kkal is játszhatnak.

A muszlim nők hagyományos fejkendőjét viselő baba a 2015-ben indult, Barbie Shero nevű kollekció darabja, amely már Gabby Douglas tornászról és Avy DuVernay filmrendezőről is megemlékezett.

A kérdés az, hogy ez hová vezet?

Alapvetően nem is lenne baj az egésszel, az európaiak egy részében azonban azért verte ki már most a biztosítékot, mert mindeközben azt látják, hogy a Lidl keresztet retusál a termékeiről, míg mások II. János Pál pápa szobrát akarják megfosztani a keresztény jelképétől…

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség európa politika iszlám muszlim


Megtekintések száma: 35959





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet