Valami bizarr dolog jelent meg a tejútról készült fotókon - A NASA hallgat!

2021. november 27., szombat
Asztráltest, vagy egy gigantikus csillagközi lény teste látható az űrfelvételen? A Tejútról készült fotókon tűnt fel...

Napfogyatkozás előtt, éjjel készítettek egy igen látványos felvételt a tejútról. Azonban ezen a felvételen feltűnt valami szokatlan. Egy olyan dolog, aminek normális esetben nem lenne szabad rajta lennie.

Arról van ugyanis szó, hogy egy bizarr, csápos élőlényt ábrázol, közvetlenül a Tejútról készült fotón.

"Amikor a Napfogyatkozás után hazautaztam és 21-én este átnéztem a fényképeket, rájöttem, hogy egy ismeretlen tárgyat is sikerült lekapnom…" - állítja a férfi, akinek le sikerült fotózni ezt a valamit.

Az expozíció hossza 13 másodpercre volt beállítva. A környéken nem volt fényszennyezés, ami bezavarhatott volna a felvételbe, de mégis felbukkant rajta valami bizarr.

Sem rovar, sem pedig villámlás nem lehetett, mert akkor éppen teljesen tiszta volt az égbolt.

De akkor mi lehetett? A férfi a fényképet feltöltve hamar elterjesztette a rejtélyes felvételt, melyen sokak szerint egy csápos, humanoidszerű idegen életforma látható.

"Semmihez nem hasonlít, amiket eddig láttam" - állította egy másik fotós.

A képen valóban olyan, mintha a légkörben tekeregne ez a valami. Visszaverődik róla enyhén a fény, tehát egyértelműen jelen volt ott és akkor a felvétel készültekor, és reagált a fényviszonyokra.

Ami még ennél is bizarrabb: a Nemzetközi Űrállomásról 2014-ben már rögzítettek hasonló lényeket, anomáliákat.

Sőt, annak idején állítólag a MIR űrállomáson is angyalokat, vagy angyali alakzatokat láttak lebegni a légüres térben, mintha asztráltestekből álló entitások lennének.

Egyes összeesküvés-elméletek szerint könnyen lehet, hogy a Föld magaslégkörében élő, szinte láthatatlan entitások egyikét sikerült lefotózni. Ezek sokak szerint eddig ismeretlen földi fajok, de olyan elméletek is vannak, melyek szerint interdimenzionális lények.

Egy azonban 100%: nem tudni, mi lehet a képen, és nincs is rá logikus magyarázat. A NASA hallgatása az esettel kapcsolatban pedig sokatmondó lehet.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek ufó ufók idegen nasa idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 181372

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet