Valami hátborzongató és egyben rejtélyes történik a világban!

2017. augusztus 30., szerda
Soha nem tapasztalt folyamatok indultak meg a földön és a légkörben. A HAARP működésbe lépett?

Az elmúlt hetekben, napokban olyan folyamatokat figyeltek meg a felhők között, a légkörben, és a Földünk felszínén, mely arra enged következtetni, hogy óriási belső változásokat élünk meg.

A bolygónk ionoszférája változóban van. És ezt a változást feltehetően mesterségesen idézhették elő.

Nem csak arról van itt szó, hogy most kezd kicsúcsosodni a szélsőséges időjárás, ami már évtizedek óta egyre intenzívebben jelentkezik.

Nem elég, hogy egyre nagyobbak és pusztítóbbak a szárazföldön végig söprő hurrikánok, mindemellett a földrengések is gyakoribbak, és erősebbek.

Mindezek mellett az időjárás globális szinten kiszámíthatatlanná vált.

Hol hőhullámok, hol gigantikus hóviharok váltják egymást. néha ugyanazon területen rövid idő alatt. A magnetoszféra változását ma már mérni lehet, és egyre jelentősebb az eltérés.

Nemrégiben 12 gigantikus tornádóölcsért láttak kialakulni Sochi városa mellett a nyílt vízen. A helyiek elmondása szerit korábban még nem láttak hasonlót, de világszerte ritkaságnak számított, amit a lakosok láttak.

Összesen 9 repülőjáratot kellett a tornádók miatt törölni, de még így is volt olyan bátor pilóta, aki felszállt, és a tornádók térségében ellavírozott köztük.

Egyre több helyen az állatok is furcsán kezdtek viselkedni az elmúlt hónapokban. Több helyen bálnák tucatjai vetődtek partra, mintha szándékosan akarnának öngyilkosok lenni. E jelenség mögött sokan a szokatlan naptevékenységet sejtik, mely megzavarja a bálnákat a tájékozódásban, de ez is csak egy elmélet.

Az események sorába sokak szerint e Yellowstone szupervulkán ébredezése is beillik, melynek már több ezer éve esedékes lenn egy hatalmas kitörése.

A legtöbben ezeket a folyamatokat egy dologra vezetik vissza: a HAARP tevékenységére.

A HAARP ionoszféra módosító kísérletei évtizedek óta zajlanak, de csak most kapcsoltak nagyobb fokozatra a kísérletekkel, így sokkal drasztikusabb mellékesemének zajlanak világszerte a Föld légkörében és a felszínen.

Hogy hogyan végződik majd a HAARP nagyszabású kísérlete? Még senki sem tudja. De az szinte biztos, hogy az ionoszféra módosítási kísérletekkel már most túl messzire mentek...

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek összeesküvés haarp időjárás manipuláció


Megtekintések száma: 164528

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet