Valami hátborzongatót fotózott! Majdnem halálra rémült, mikor meglátta, mi volt az!

2017. november 15., szerda




A tulajdonos a saját lakásában került sokkos állapotba!

Adam Ellis valami olyat látott, ami órákra sokkolta. Majdnem szívrohamot kapott, és kaotikus állapotokra emlékszik vissza.

Egy hátborzongató dolgot fotózott ugyanis a saját lakásán, mely szerinte bizonyítékként szolgálhat nemcsak a túlvilág létezésére, de arra is, hogy a Földön és a világunkban számtalan az emberiség által még nem ismert entitás és lény élhet.

A fiatal férfi New yorki lakásán ugyanis fotókon kapott lencsevégre valamit, ami miatt meghűlt az ereiben a vér.

A félelemben élő férfi meg van róla győződve, hogy egy halott kisbaba szelleme kísérti éjjel-nappal, a rémisztő felfedezésről pedig be is számolt a Twitteren.

Adam elmondása szerint először augusztusban találkozott a kísértettel, épp álmatlanul forgolódott, amikor az árnyalak odaült az ágya lábához.

"Először csak az álmaimban volt jelen, de úgy tűnik, valahogy átköltözött a való világba. Attól tartok, hogy meg akar ölni" - mesélte önmagából kifordulva.

Adam egyre gyakrabban érzett valamiféle szellemi jelenlétet ezután. Volt olyan, hogy újra és újra megjelent előtet valami. Tudta, hogy kísérteni kezdte ez az árnyalak a túlvilágról. Aztán november hetedikén fordulat következett be.

Majdnem elájult a rémülettől, ugyanis megjelent előtet egy széken ülve a szellemalak. Adamnek majdnem kiugrott a szíve a helyéről, de sikerült lefotóznia a fotelben ücsörgő Davidet, a képeket pedig fel is töltötte a közösségi médiába.

Az emberek egy része persze egyből azt gondolta, hogy az egész valami átverés. Az orvosok, akik kiérkeztek a férfihez, megállapították, hogy a rajta uralkodó sokk valódi volt.

A paranormális berkekben járatosak szerint egy kisfiú szellemét sikerült lencsevégre kapnia, vagy valamiféle gnómszerű teremtényt.

Az igazságért vissza kellene menni a lakásba, erre azonban a férfi már többé nem hajlandó...

OSZD MEG másokkal is! 

paranormál szellem szellemek túlvilág bizarr ijesztő durva


Megtekintések száma: 76172





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet