Valami hihetetlen dolgot fedeztek fel az emberi aggyal kapcsolatban, mely mindent megváltoztathat

2017. augusztus 18., péntek
Agyunk sokkal többre lenne képes, és akár az anyagra, és a világ folyamataira is ki tudna hatni? Agyszövetek vizsgálata során 11 dimenziós struktúrák léte bizonyítja, hogy az agyunk őrületes dolgokra lenne képes...

Lehetséges, hogy a tudósok történelmet írtak a biológia és az emberi agy kutatása terén A Blue Brain projekt keretében ugyanis valami olyan dolgot fedeztek fel amit eddig még soha senkinek sem sikerült kimutatnia.

Mégpedig azt, hogy az agyunk rendelkezhet olyan rejtett képességekkel, melyek túlmutatnak a saját, 3 dimenziós fizikai valóságunkon is.

"Egy olyan világra bukkantunk, melyet elképzelni sem tudtunk eddig" - állítják a Blue Brain projekt kutatói.

A projekt keretében egyébként az agyat vizsgálták meg, olyan eljárásokkal és technológiákkal, melyek lehetővé tették az eddig fel nem tárt részek, alkotóelemek és kölcsönhatások megfigyelését.

Ennek keretében figyeltek fel arra, hogy az agyban vannak olyan struktúrák, melyek 11 dimenziósak(!).

"Ez a 11 dimenziós struktúra sejtszinten, geometriai alakzatok formájában van jelen az agyunkban" - világítottak rá a kutatók.

vagyis az idegsejtek olyan rejtett, eddig nem látott pályákba és alakzatba rendeződnek, melyek képesek 11 dimenzióban működni. ha igaz a sejtés, akkor ez egyben azt is jelentheti, hogy az agyunk is képes 11 dimenzióban gondolkodni.

Vagyis képesek vagyunk megérteni a 3-nál több dimenziót.

Mindez a tudatalattink része lehet, és talán nem véletlen, hogy nem vagyunk tudatában ezen képességünknek. Lehet, hogy egykoron az evolúció szándékosan nyomta el bennünk, vagy a 3 dimenziós létünk eredménye.

Egyesek szerint, ha ezeket a 11 dimenziós struktúrákat, illetve azok aktivitását felerősítjük, képesek lehetünk kilépni a testünkből, és egyfajta asztráltestbe átkerülni.

Vagyis ezen struktúrák jelenlét az agyunkban előre vetíti, hogy az elménk sokkal többre lenne képes, és hihetetlen hatalma lehet a testünk és az anyag felett ebben a 3 dimenziós világban.

A legtöbb idegsejten belül hálózatban 7 dimenziós hálózatokat találtak, de akadtak 11 dimenziósak is. A 86 milliárd neuronból, azaz idegsejtből egyedülállóan rengeteg idegsejt képes lehet egy másik, 11 dimenziós, vagy egyéb más dimenziós világ érzékelésére.

"Ez valami elképesztő. Gondoljunk csak bele. Olyan ez, mintha rájönnénk, hogy a motort nem csak tolni lehet, hanem rá is lehet ülni, és nyomni a gázt. Mi egészen eddig, több ezer éven át csak toltuk a motort" - állítják a kutatók.

Az emberi ily módon talán még interdimenzionális lénnyé is tehető. Lehetséges, hogy azért nem vagyunk képesek érzékelni mind a 11 dimenziót, mert bár a képesség meg van bennünk, de egy biológiai blokkoló leblokkolja ezen agyterületek, ezen struktúrák működését.

Egyelőre ezt még nem tudni, de azt igen, hogy az emberi agy, pontosabban azon belül is a neo cortex a legfejlettebb rész az emberi testen belül, miden evolúciós mind biológiai szinten, ez pedig nem lehet véletlen.

A korábbi kutatások szerint ez a rész ugyanis az evolúció sajátosságaihoz képest is hihetetlenül fejlett.

Rengeteg kutatásra lesz szükség, hogy a Blue Brain projekt még több eredménnyel álljon elő, és részletes dolgok derüljenek ki az agyszövetekben fellelhető 11 dimenziós struktúrákról.

Az azonban több mint valószínű, hogy egy óriási felfedezés határán vagyunk az agyunkkal, saját elménk erejével és mibenlétével kapcsolatban.

OSZD MEG másokkal is!

tudomány hihetetlen orvostudomány az elme ereje


Megtekintések száma: 201803

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet