Valami ijesztő dolog jelent meg egy elhagyatott kórház egyik ablakában!

2017. május 2., kedd
Mindenkinek a hideg futkosott végig a hátán, egészen addig, amíg rá nem jöttek, hogy mi az.

A Katrina hurrikán pusztítása óta elhagyatottan álló Charity kórház fényes nappal is szomorú és barátságtalan látványt nyújt, de az éjszakai sötétben egyenes félelmetes tud lenni – írta Facebook-oldalán a kietlen épülettel szemben lévő Tulane Medical Centerben dolgozó Lisa Walley Staggs.

Majd hozzátette: “Egészen ma estig”.

Aznap este ugyanis rejtélyes fények jelentek meg az egyik ablakban. Egészen pontosan egy kis karácsonyfa fényei – írta a nő, aki gyorsan készített is két fényképet, ami azóta már bejárta az internetet, mivel az eset még 2 évvel ezelőtt történt.

A furcsa fényekről a Tulane egyik másik dolgozója is készített fényképeket. Michael Arbon az ABC Newsnak elmondta: kedd hajnalban fotózta le a “kedves kis karácsonyfát az sötét, elhagyatott épületben”, ami jellemzése szerint “kissé hátborzongató” volt.

A férfi hozzátette: a látványról azonnal testvére jutott eszébe, aki a Charity kórházban hunyt el.

Miután a rejtélyes fényekről készített fotók terjedni kezdtek, a kórház tulajdonosa, a Louisiana állami egyetem kivizsgálta a rejtélyes fényt, és néhány nappal később bejelentették, hogy mégsem egy karácsonyfa világított a sötét szobában, hanem kartondobozkat megvilágító műtőlámpák.

Egy városi felfedző az Instragam-oldalán tett közzé fényképeket a “karácsonyfáról”, közölve, hogy “egyedül az ijesztő ebben, hogy milyen sokat költ New Orleans városa az épület áramellátására.”

paranormál érdekes érdekesség ijesztő


Megtekintések száma: 473537

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet