Valami készülődik: a szupergazdagok már halmozzák az élelmet és erőforrásokat a birtokaikon?

2022. március 28., hétfő




Az elmúlt hónapokban egyre több milliomos vásárolt különféle birtokokat, és kezdett óvóhelyek építésébe. A nagy "eseményre" készülnek?

Egyre többen tartanak attól, hogy egy világméretű, kataklizmikus esemény robbanhat majd ki a közeljövőben - állapította meg nemrég egy felmérés. Ez azonban önmagában még nem is lenne riasztó.

Az már viszont aggodalomra adhat okoz, hogy a hírek szerint egyre több szupergazdag család és milliárdos vásárol magának telket és különféle birtokokat Amerika belsejében, elhagyatottabb vidékeken.

Soha nem látott növekedés indult meg a földpiacon, és érkeznek olyan beszámolók, melyek szerint a megvásárolt területeken hatalmas építkezésekbe kezdtek a magánvagyonokból.

Óvóhelyeket, különféle erődítményeket építenek. Persze vannak, akik úgy vélik, hogy ez csak egy hóbort, melyet a gazdagok űznek. Tény, hogy mindig is voltak olyanok a történelemben, akik csak azért építettek fel egy óvóhelyet, hogy elmondhassák, hogy van nekik, ha baj lenne.

Az utóbbi pár hónapban azonban aggasztóan megnőtt ez a tendencia.

Sokak szerint ezek a luxusbunkerek azért épülnek, mert a világ felső tízezer embere elkezdett készülni a nagy "eseményre". Arra az eseményre, mely majd romba döntheti a bolygót.

Melyről ma még nem tudni, hogy geopolitikai természetű lesz, vagy vallási, esetleg egy hatalmas atomháború, vagy űrből érkező fenyegetés.

Létezik egy vállalat, a Vivos, mely kifejezetten ezekkel foglalkozik. Korábban elhagyatott, vagy frissen épült földalatti struktúrákat adnak el, értékesítenek a gazdagok számára.

Mások birtokokat kínálnak nekik. Ezeket felvásárolva a legkülönfélébb védelmi erősségű óvóhelyet alakítják ki belőlük.

Sokak szerint csak arról van szó, hogy az emberek, főleg a gazdagok sokkal óvatosabbá váltak a világ folyamatait elnézve, melyek tény, hogy nem éppen kecsegtetőek.

A legtöbben azonban egyértelműen úgy vélik, hogy ezek az emberek tudnak valamit. Egy olyan esemény közelsége miatt kezdtek el készülni, és erőforrásokat, élelmiszereket felhalmozni, melyről mi, átlagemberek még semmit sem tudunk...

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés eltitkolt tények háttérhatalom világhatalom globális világelit


Megtekintések száma: 401558





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet