Valami készülődik: Párhuzamos világok, Hologram szerű anomáliákat észlelnek világszerte!

2021. július 20., kedd
A világ számos pontján bukkantak már fel. Felhőkarcolók, fantom városok, házak körvonalazódnak sejtelmesen a felhők között. Tényleg egy párhuzamos dimenzió lecsapódásai? Vagy magyarázhatóak tudományos módon?

Létezik egy nagyon titokzatos jelenség, melyről még a mai napig nem tudják az emberek, hogy mi okozza pontosan. Ugyanis rengeteg elmélet van, mely felmerül lehetséges magyarázatként, azonban egyik sem állja meg teljesen a helyét.

Időnként, a világ több táján észlelték már az elmúlt években. Hatalmas felhőkarcolók, házak, metropoliszok körvonalai jelennek meg a felhők között, mintha csak valamiféle rejtett, párhuzamos dimenzió lecsapódásai lennének.

Vajon mi a magyarázat rájuk? Tényleg egy rejtett világ sejlik fel előttünk? A téridő szövete összezavarodik? Vagy van rá ésszerű, logikus magyarázat?

Mint ismeretes, a világ számos pontján előfordult már, hogy tapasztalták ezt a jelenséget, ami néhol igen nagy pánikot váltott ki az emberekből, mert voltak helyek, ahol a lakók egyenesen azt hitték, hogy eljött az apokalipszis, és a mennyország tükörképét látják az égbolton.

Néhány éve az egyik ilyen észlelés hatalmas sajtónyilvánosságot kapott. Akkor Kínában, egy város felett jelent meg egy hatalmas metropolisz körvonala.

A helyiek az eget bámulva hamar rájöttek, hogy az anomália ténylegesen egy lebegő város, és nem is hittek a szemüknek. Sokak szerit azonban nem is város volt, hanem egy óriási kastély képe, de hogy pontosan mi lehetett, arról igazából az emberek jórészének fogalma sem volt.

Zágráb közelében is tapasztaltak és láttak hasonló jelenséget, és a világ számos pontján időről-időre felsejlik egy-egy lebegő város, vagy épület titokzatos, ködbe burkolózó képe.

Lehetséges magyarázatok

A fantasztikusabb magyarázatoktól haladjunk szép sorban a tudományosabbak felé. Sokak szerint ez a jelenség semmivel sem magyarázható, és valójában egy párhuzamos dimenzióba látunk ilyenkor bele. Hogy miért, azt pontosan nem tudni. Talán bizonyos kémiai folyamatok lévén megbomlik a téridő szerkezete, és átlátunk a saját dimenziónkból egy másik világba.

Egy másik elmélet szerint maga a mennyország válik ilyenkor rövid időre láthatóvá. A Bibliából tudjuk, hogy Isten előszeretettel üzent az emberiségnek az égi jeleken keresztül.

Talán ezek a jelenségek is egyfajta üzenetként foghatóak fel, hogy hamarosan eljön az örök üdvösség korszaka, és a második eljövetel.

Akadnak olyan összeesküvés elméletek is, miszerint az egész jelenség nem más, mint egy óriási hologram kísérlet, melyet a NASA irányít a HAARP antennarendszer bevonásával.

Céljuk az, hogy így szimulálják majd Jézus második eljövetelét a Földön, hogy később egyetlen vallássá olvasszák a bolygó vallásait, és előkészítsék a terepet egy világhatalomnak.

Létezik rá egy természetes magyarázat is, mely elég logikusan hangzik. Eszerint ezek a fantom módjára lebegő titokzatos városok nem mások, mint délibábok, melyek az égre vetülnek. Bizonyos esetekben, ha a légköri feltételek adottak, és megfelelőek a hőmérsékleti viszonyok is, akkor előfordulhat, hogy egy tárgy – jelen esetben városok – képe az égre vetül.

Azonban sokak szerint ez sem magyarázza meg azt, hogy időnként hogyan lehet az, hogy olyan épületek, kastélyok körvonalai látszódnak a felhők között, melyek nem is léteznek.

A kérdés bár félig-meddig meg van magyarázva, még mindig rengeteg rejtélyes aspektussal van átszőve.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek megmagyarázhatatlan bizarr párhuzamos világok


Megtekintések száma: 191643

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet