Valami olyasmit találtak Oroszországban, amitől mindenkinek leesett az álla!

2017. október 21., szombat
Ha bebizonyosodik, hogy valódi, akkor már senki sem tagadhatja többé a földönkívüliek létét.

Az orosz télben olyan hátborzongató humanoid maradványaira bukkantak, mely elgondolkodtat minket arról, hogy tényleg egyedül vagyunk-e a világegyetemben.

Ha a holttest ugyanis valós, akkor arról árulkodik, hogy nem így van. És hogy az idegenek már köztünk járnak, itt élnek a Földön...

Egy aprócska közösség, Irkutsk közelében találtak rá a furcsa szerzet tetemére.

A jégbe volt belefagyva, és már első ránézésre is nyilvánvalóvá vált a helyiek számára, hogy ezek nem emberi maradványok.

Felvételt is készítettek róla, mely azóta bejárta az internetet.

Kiderült, hogy feltehetően szerencsétlenségben veszhetett oda, és egy lezuhant jármű közeléből került elő. Természetesen ahogyan az lenni szokott, az összeesküvés elméletek hívei azonnal azt sejtették, hogy földönkívülivel van dolguk.

Rejtélyes módon az orosz média aztán eltusolta az ügyet, és egyre kevesebbet lehetett hallani róla.Az sem derült ki, hogy mi lett a szóban forgó lénnyel, és hogy tanulmányozták a tetemet.

Az orosz jelentések szerint egyébként abban a hidegben egyetlen óra alatt minden élőlény halálra fagy, így a humanoid lény már nem élhetett, amikor rátaláltak.

Természetesen a megtalálók megkapták a szokásos vádakat. ők maguk készítették a lényt, és az valójában csak egy mesterséges bábu. Az orosz hatóságok is mindent megtettek azért, hogy teljesen elhiteltelenítsék a történteket.

Hogy valójában mi lehetett az, amire rátaláltak, senki sem tudja, de talán a titkos orosz dokumentumok valahol még ma is megvannak róla, egy mély fiókba süllyesztve, egy titkos és sötét helyen...

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 21301

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet