Valami olyat találtak a Csendes-óceán közepén, ami átírhatja a történelmet!

2021. július 20., kedd




Váratlan felfedezés a sötét múlttal kapcsolatban!

Egy mikronéziai szigetcsoport egyikén váratlanul hatalmas, mondhatni szenzációs dolgot fedeztek fel a kutatók.

A modern régészet korában gyakran vizsgálódnak úgy a régészek, hogy friss, nagyfelbontású műholdas képeket nézegetnek.

Ebben az esetben is így tették, így találtak rá azokra a mesterséges struktúrákra, melyek egy ősi civilizáció romjai lehetnek.

Az egyik szigeten négyzet alakú kicsi szigeteket vettek észre, melyek semmi esetre sem lehettek a természet művei.

Ugyanakkor a környéken nem ismert, hogy valaha bármilyen civilizáció élt volna...

Eleve nagyon elzárt a sziget. Azt pedig végképp nem értik a régészek, hogy miért a partoktól távolabb, a vízben hozták létre ezeket az apró, mesterséges szigetecskéket.

A végső rejtély pedig az, hogy vajon kik lehettek az egykori alkotók...

A helyszín nagyon távol van a valaha ismert ősi civilizációktól és kontinensektől. Egyszerűen érthetetlen, hogy kik és miért akartak itt egy vízen "lebegő" várost létrehozni...

Legalább 27 ilyen mesterségesen alkotott blokk van a műholdas képek tanulsága alapján.

Ezeket vékony, szintén mesterségesnek tűnő csatornák választják el egymástól.

Sok régész szerint azért is lélegzetelállító a most megtalált ősi város, mert az űrből is látható struktúrákból áll. Ezek a szigetek több méter magasak, kövekből lettek szabályosak kivágba és összehordva, tehát láthatóan egy komplex megoldásokat ismerő és hasnáló civilizáció építhette őket.

Nan Madolról nehéz eldönteni, hogy pontosan mi is lett volna eredetileg. Olyan, mint egy város, de mégsem. Mintha egy vallási központ lett volna, de mégsem. Mindenből van belőle egy kicsi, még sincs semmi sem.

Senki sem tudja, tele fan rejtéllyel, de már a puszta léte átírhatja az emberi történelmet, mivel logikátlan a létezése. Senki sem érti, hogy minden civilizációtól távol hogyan és miért hoztak létre ennyire összetett helyet.

Sok oszlop 5 méteres volt, és több mint öt tonnát nyomott, de volt olyan is köztük, melynek súlyát 50 tonnára becsülik.

Mivel a sekély vízben egy tutaj elsüllyedne ilyen tömeg alatt, nem lehet tudni, hogyan hozták őket ide, és hogyan tették őket a helyükre…

Nan Madol azelőtt lakott lehetett, mielőtt 1800 körül újra felfedezték, de nem tudni, pontosan kik lakták, és hogy hogyan, vagy hová tűntek el, és mi okból kifolyólag.

A Nan Madolon élő civilizáció rejtélye számtalan régész fantáziáját megmozgatta, így rengeteg neves szakember vetette bele magát a rejtély megfejtésébe. Azonban Nan Madol nem adta könnyen a titkait, így még ma is nagyon keveset tudni róla.

A régészek újabban azon vannak, hogy megfejtsék Nan Madol rejtélyét, ez ugyanis egy hatalmas titokhoz viheti közelebb őket az emberiséggel kapcsolatban.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély hihetetlen rejtélyek megmagyarázhatatlan bizarr történelem ősi civiliáció


Megtekintések száma: 97637





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet