Valami óriási tárgynak az alakját sikerült lefilmezni? Szerintetek mi lehet? VIDEÓ

2023. március 24., péntek
A gyorsan mozgó, korong alakú anomália olyan, mint egy felhő, de a felvételt megnézők szerint valami több annál... Szerinted mi lehet?

Elképesztő videó látott napvilágot, melyen egy koron alakú anomália látható az égen, amint viszonylag nagy sebességgel végighalad.

A videó több szögből is mutatja a jelenséget. Olyan, mint egy kör, vagy korong alakú formáció. Elsőre mintha felhő lenne, azonban a mozgásából, viselkedéséből ítélve a szakemberek valami másra gyanakodnak.

Egyelőre nem tudni pontosan, mi lehet. Ha légköri jelenség, miért mozog ennyire gyorsan? Ha pedig egy repülő szerkezet, akkor miért van ennyire ufó kinézete?

Ráadásul az objektum egyszerre volt képes előrefelé, majd visszafelé is haladni az égbolton, ami egyfajta intelligens eredetre utalhat.

Talán egy földönkívüli égi járművet sikerült lencsevégre kapni, amint felhőálcáját használja?

Ha így van, akkor úgy képesek minket megfigyelni, hogy arról civilizációnk gyakorlatilag tudomást sem vesz...

A szkeptikusok fénytörésre, vagy tükörképre gyanakodnak, míg mások egyszerűen hamisnak titulálják a felvételt. Bármi is látható rajta, az mindenképpen felkeltette sokak érdeklődését, és több hasonló észlelésről számoltak be a videó megjelentetése óta.

OSZD MEG másokkal is!

megmagyarázhatatlan ufó ufók idegen idegenek összeesküvés bizarr


Megtekintések száma: 365487

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet