Valami rendkívüli dolgot találhattak a Phoboson, mely mindent megváltoztathat!

2017. december 5., kedd
A Mars egyik holdja rejtheti a világegyetem sötét titkát, amit nem mondtak el eddig?

Egy több méter magas, egyenes falú, egyértelműen mesterséges falú monolit látható a Mars Global Surveyor egyik felszínről készült felvételén.

A Mars egyik égi kísérője, a Phobos nevű hold már régóta beszédtéma nem csak a NASA berkein belül, de azok között is, akik hisznek az idegen élet létezésében.

Az égitestet 1877-ben fedezte fel egy bizonyos Asaph Hall csillagász, aki akkor még nem is sejtette, hogy rengeteg megmagyarázhatatlan dologgal kapcsolatba fogják hozni a holdat.

Többször említették már egyesek, hogy a Phobos nem egy kietlen aprócska kis hold, hanem egymesterséges szerkezet.

Még maga az Európai Űrügynökség is ezt állította, ugyanis egyes mérések szerint a Phobos belül zavarba ejtően üreges, mintha nem is egy valódi égitest lenne.

Külön kitérőként érdemes megjegyezni, hogy az ESA kudarcot kudarcra halmoz, legutóbb például a Marsra küldött szondája adta be a kulcsot leszállás közben, rejtélyes módon.Éppen ezért sokan úgy vélik, hogy valójában minden mögött a NASA áll, és nem szeretné, ha a vele teljesen ellentétes nézeteket valló – minden mutassunk meg, mondjuk el a világnak típusú szemléletmód – ESA bármilyen módon is sikert könyvelhetne el.

Most egy újabb megmagyarázhatatlan felvétel került elő, melyet a Mars Global Surveyor készített. A felvételen látható anomáliát aligha lehet félremagyarázni,

Nem lehet illúzió, sem optikai csalódás. Ez feketén-fehéren egy jól látható egyenes falú monolit. A becslések szerint egy épület méreteivel vetekszik, és legalább 90 méter magasan tör fel a felszínből.

A szkeptikusok ellenben úgy vélik, hogy a monolit egy természetes képződmény, valójában csak egy hegyes, kiálló élű óriási sziklahegy.

Egy másik felvetés szerint talán a Marsról származó törmelék lehet, mely egy korábbi aszteroida becsapódás során fúródott ily módon a felszínbe. Ez azonban még mindig nem magyarázná meg teljesen azt, hogy miért ennyire szabályos ez a monolitnak látszó valami.

Ráadásul ez esetben a monolit körül is számtalan becsapódási nyomnak kellene lennie, ilyet viszont nem lehet fölfedezni a felvételen.

2015-ben egyébként új mérések alapján arra jutottak a kutatók, hogy a Phobos holdja lassan kezd szétesni. A belső szerkezete megváltozott, és az elkövetkező évtizedekben, évszázadokban lassan szétporlik majd az űrben.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek ufó ufók idegen nasa idegenek összeesküvés bizarr phobos


Megtekintések száma: 165942

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet