Valami történik: titkos radioaktív sugárzást mértek Európa-szerte

2017. február 22., szerda




Egyesek szerint az Oroszok tesztelnek titokban valamit, mások szerint valami egészen más a magyarázat.

Rejtélyes sugárzás a levegőben

Különös, egyelőre forrás nélküli radioaktív sugárzást mértek Európa több pontján a hírek szerint. A tudósok egyelőre teljesen tanácstalanok, és hivatalos magyarázat nincs.

Viszont mindenki tippelget néhány dologra, melyek közül bármelyik is lehetséges, az igen aggasztó lehet,

Arról van szó, hogy Európában különböző helyeken egyes állomások kisebb mennyiségű radioaktív sugárzást mértek a légkörben.

Ilyen sugárzás nem keletkezik csak úgy, főleg nem akkor mennyiségben, hogy azt a kontinens több pontján is kimutassák ezek a kutatóállomások.

Egyelőre még nem akadtak rá a sugárzás forrására, de rengeteg elképzelés született arra vonatkozóan, hogy mi okozhatta.

Orosz nukleáris kísérletek?

Az egyik legelterjedtebb teória szerint talán az oroszok vannak benne a dologban, és titokban különféle nukleáris kísérleteket, teszteket végeznek.

Azért gondolnak sokan az oroszokra, mert a legelső ilyen eredményt a légkörben pont az Orosz- Norvég határon mérték.

Ez az eset még Januárban történt, de azóta ez a radioaktív felhő tovább haladt, és Európa sok pontján érzékelhető volt.

Nemrégiben Finnországban, Csehországban, Németországban is a határérték fölé kúsztak a mutatók, ami nem lehet véletlen.

Egy másik, valamivel reálisabb elképzelés szerint az oroszok nem most kezdtek bele nukleáris tesztekbe, kockáztatva egy újabb hidegháború kirobbanását, hanem még a hidegháborús időkben teszteltek az északi sarki területeken különféle eszközöket.

Ezeket a nukleáris tölteteket ott rejtették el, vagy semmisítették meg annak idején, azonban a talaj alól, egy eddig ismeretlen forrásból az egyik ilyen szivárogni kezdett.

Talán az idegenek lehettek?

Akadnak olyan vélemények is, miszerint valójában az idegenek felelősek ezekért a radioaktív sugárzásokért. Nem egy idegenekkel valóm kapcsolatfelvétel, vagy találkozás során számoltak be a szemtanúk arról, hogy elhomályosult előttük minden, melyet sokan ideiglenes sugárfertőzésnek tudnak be.

Az sem elhanyagolható tény, hogy azokon a helyeken, ahol csészealjak szálltak le, mindig kimutatható volt a radioaktív sugárzás megugró mértéke. Ebben a teóriában azonban még kevesebben hisznek, ugyanakkor, akik szerint nincs kizárva az idegen élet létezése, látnak benne rációt.

Előbb vagy utóbb, de ki fog derülni a sugárzás forrása, és minden tisztázódni fog. Kivéve, ha érdekek húzódnak meg a dolgok mögött, hogy soha ne derüljön fény erre az egészre…

rejtély érdekes rejtélyek érdekesség


Megtekintések száma: 99955





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet