Válassz egy őszi falevelet, és tudd meg, hogy mit hoz számodra a sors az év végéig!

2019. szeptember 23., hétfő




Különleges olvasnivaló következik, mert ha kiválasztod azt a falevelet, amelyik a legjobban tetszik, azt, amelyik valamilyen hatást vált ki belőled, akkor megtudhatod, hogy milyen sors vár rád az év végéig.

1-es számú levél

Ideje, hogy a jelenedre és jövődre gondolj, mert nagyon sok időt töltöttél a múltban, annak fájdalmaival. Most esélyed lesz felfedezni a benned rejlő erőt, és megtudhatod, hogy mit akarsz megvalósítani az életedben. Mindig hallgass a szívedre.

2-es számú levél

Az év végéig a szakmai életedre, a karrieredre fogsz leginkább összpontosítani. Sokat fogsz dolgozni, zsúfolt lesz a programod, de folyamatosan fejlődni fogsz, új emberekkel ismerkedsz meg, és merész terveket fogsz megvalósítani, amivel kivívod a szakma elismerését. Higgy magadban, a legjobb úton jársz.

3-as számú levél

Érzelmi szempontból sokat fogsz javulni az év végéig, csodás pillanatokban lehet részed. Ne figyelj oda, hogy mit mondanak mások, hanem hallgass a szívedre, derítsd ki azt, hogy ő mit akar. Ha jelenleg egyedülálló vagy, akkor lehet, hogy a következő hetekben találkozol valakivel, aki meghódítja a szívedet.

4-es számú levél

Kreatív időszak vár rád, ezért törj ki a komfortzónádból, mert különben a rutin megnehezíti az életedet. Bízz magadban, mert erősebb vagy, mint azt gondolnád. Bármilyen akadályt képes leszel leküzdeni. A barátaid mindenben támogatnak.

5-ös számú levél

Az év utolsó heteiben jobban odafigyelsz a környezetedben lévő emberekre, ami annak tudható be, hogy a karriered miatt az utóbbi időszakban eléggé elhanyagoltad a családodat, barátaidat. Most minden szabadidődet arra áldozod, hogy a szeretteiddel legyél, akiknek sokat köszönhetsz.

6-os számú levél

Nem érdekelnek, hogy mit mondanak mások, mert tudod, hogy az a helyes út, amit a szíved diktál. Lehet, hogy most vagy először abban az életszakaszban, amikor nem függsz senkitől. Itt az ideje, hogy felismerd: te egy csodálatos ember vagy, aki megérdemel minden jót és szépet az élettől. Kezdj el élni most!

7-es számú levél

Használd ki 2018 utolsó két hónapját, tölts több időt magaddal, figyelj oda az igényeidre, vágyaidra. Hallgass a lelkedre, mert ha meghallod a belsőd szavát, tudni fogod, hogy mi a feladatod. Ha ismered a célodat, könnyebben le tudod győzni az akadályokat, és sokkal boldogabb lehetsz.

8-as számú levél

Az év utolsó időszakában koncentrálj a pihenésre, mert az azt megelőző időszakban elég sokat dolgoztál, sok stresszhatás ért, így a saját érdekedben időt kell szakítanod a pihenésre, a feltöltődésre. Utazz el egy csendes helyre, ahol megszabadulhatsz minden gondolattól, lazíts, vigyél magaddal egy könyvet, sétálj a természetben.

OSZD MEG másokkal is!

ezotéria spirituális


Megtekintések száma: 415506





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet