Valóban titkos, világszintű megfigyelést indítottak a világ polgárai ellen szeptember 11 után?

2016. december 27., kedd
Az NSA botrány, és a világszintű megfigyelések híre egy olyan, országhatárokon átívelő titkos szervezet létezését sejteti, mely az Új világrend szeme lehet majd a totalitárius világállamban.

Egyesült világ

Valamilyen szinten már most is egyesült a világ, egyetlen, nagy masszává. Bár még politikailag heterogén, és még az országhatárok is léteznek, azok szerepe egyre jelentéktelenebb lett.

Gondoljunk csak Az Európai Unióra, melynek határain belül a polgárok gyakorlatilag szabadon járhatnak. A kereskedelmi piacok már sokkal régebben összeolvadtak, és függnek egymástól.

Nincsen kínai piac Amerika nélkül és Amerika sem létezhetne Kína nélkül. Az EU pedig mindkét féltől erősen függ, gyakorlatilag egy gazdasági lélegeztető gépen van tartva.

A globalizáció egyre feszítő szorítása hamarosan olyan szinten összefonja az egyes államokat, kontinenseket, hogy tényleg minden mindennel össze fog majd függni.

Egyetlen szem figyeli a világ minden polgárát

2001. szeptember 11-e után pedig már össze is függ egy tekintetben: a világ minden polgára megfigyelés alatt van.

Az Amerikai kormány a terrortámadásokat követően határozta el, hogy egy olyan szupertitkos megfigyelési programot indít, mely dacol mindenféle személyiségi joggal, és egyáltalán nem fogja tiszteletben tartani az emberek magánélethez való jogát.

A Stellar Windnek keresztelt program keretében azt tűzték ki célul, hogy az egész világot megfigyeljék, és benne minden polgárt. Méghozzá a nap 24 órájában.

A napjainkban egyre elterjedtebb és egyre modernebb kütyükkel teli társadalmunkban az emberek lehallgatása gyerekjáték. Ténylegesen bárki képes ma már akár egy sima, mezei fülhallgatót – mely rendelkezik mikrofonnal – átalakítani egy lehallgató eszközzé, ráadásul ehhez nem is kell bütykölnie: elég szoftvert, egy programot írni rá.

A tévéink, mobiltelefonjaink tabletjeink, vagy épp számítógépeink mind-mind ennek a titkos szervezetnek a szemeiként funkcionálnak.

Egy olyan férfi is beszélt ezekről a tervekről, aki 32 éven keresztül dolgozott az NSA-nak.

Nem maradhat előttük rejtett gondolatunk, vagy bűnünk. A totalitárius világállam rémképe felé masírozunk, és jelenleg nincs olyan erő, mely képes lenne ezt megállítani.

Hamarosan itt lehet a kontrollált világállam

Hamarosan teljesen kialakulhat az a totalitárius államberendezkedés, mely az összes világhatalmat, és az egyes országokat egyesítheti.

Egyetlen kormány lesz a világon, és egyetlen olyan szervezet lesz hivatalosan is, mely megfigyeli majd az emberiséget.

Ez a megfigyelés már most is zajlik, csak még titokban, hamarosan viszont az Új világrend hatalomra kerülésével minden megváltozhat…

összeesküvés új világrend illuminátusok


Megtekintések száma: 69863

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet