Valódi levitációról készült ez az orosz videó? Mit gondoltok, mi a magyarázat?

2023. június 22., csütörtök




A felvétel tanulsága szerint a lány valamilyen rejtélyes erő által lebegett a levegőben. A paranormális világ bizonyítéka?

Az átlagember hajlamos nem tudomást venni a nem látható dolgokról. Attól, hogy valamit nem látunk, még érzékelhetünk bizonyos tekintetben, hiszen ilyen a gravitáció, amit a hétköznapokban is átélünk, vagy az oxigén, és annak belégzése.

De vajon a paranormális világ létezése is elfogadottá fog válni majd egyszer?

Paranormális jelenségek milliói következnek be napról napra, melyek tanúbizonyságot tesznek egy különös világról, "ott a másik oldalon".

A lenti videót Oroszországban készítették, és ha végig nézed, azonnal fel fog tűnni, hogy mit keres itt az oldalon.

Ugyanis a felvétele egy piros kabátos kislányt látunk, miközben néhány pillanatra a levegőben lebeg, mintha nem hatna rá a gravitáció.

A következő pillanatban a gyerek leesik, majd elrohan egy másik alakkal, aki egy felnőtt, és feltehetően a gyermek anyja.

Valószínűleg azért fogták végül menekülőre a dolgot, mert észrevették, hogy valaki kamerázza őket. A felvételt annak idején végigsöpört az interneten, és mindenféle oldalon, fórumokban találgatták, hogy mi lehet a magyarázat.

Voltak, akik odáig mentek, hogy a lányt egyfajta telekinézissel a vele szemben álló narancssárga kabátos alak lebegtette, és nem maga a kislány levitált.

Persze lehet akár egy egyszerű hamisítvány is a szkeptikusok szerint.

Annyi bizonyos, hogyha valós, akkor ez lehet az egyik legnagyobb és leghitelesebb bizonyíték a paranormális világ létezésére.

És szerinted?

OSZD MEG másokkal is! 

paranormál rejtély rejtélyek megmagyarázhatatlan


Megtekintések száma: 123525





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet