Valódi T-rexet szállítottak az autópályán? Megdöbbentő fotók nyomában!

2017. május 18., csütörtök




Vajon valódi lehet-e, vagy sem? A kormány titokban már elkezdte a Jurassic Park munkálatait? Vagy az egész csak egy átverés?

A tudósok és a paleontológusok régóta álmodoznak arról, hogy egy szép napot a dinoszauruszok világa majd valósággá válik. Ami azt illeti, nagyon is valós lehet akár néhány éven belül egyes jövőkutatók és tudományos szaklapok szerint.

Egyesek azonban úgy sejtik, hogy egy ténylegesen létező Jurassic Park előkészületei már éges-régen elkezdődtek.

Egyes kormányzati pénzeknek ugyanis szőrén szálán nyomuk vész Amerikában, és nem feltétlenül a korrupció miatt - állítják.

Ami azonban szerintük igazán meggyőző, azok a több tucat észlelések, melyek élő dinoszauruszokról, és azok szállításáról mesélnek.

Nem egy ízben és nem is egy ember látta már, ahogyan dinoszauruszokat szálllítottak különféle vagonokban, kábult állapotban, a nyílt utcákon, autópályákon. Joggal felmerülhet a kérdés: miért tennék ennyire nyíltan?

Az összeesküvés elméletek hívei szerint így a legkevésbé feltűnő, ha azt hisszük, hogy az, ami ott van, az nem az, aminek látszik.

Ezeket a hatalmas dinoszauruszokat sokan - főleg a szkeptikusok - csak műanyag vagy mechanikus szerkezetű báboknak gondolják. Pedig valójában talán élő dinoszauruszokról van szó.

Korábban napvilágot látott egy igen nagy port kavaró kép, amin egy teherautóval szállítanak egy lekötözött Tryannosaurus rexet. A lényen jól látszik, hogy le van kötözve és el is van kábítva.

Ha nem igazi, miért van így lekötözve? Ha pedig igazi, miért mentek vele a nyílt autópályán végig, kockáztatva azt, hogy felébred a kábításból?

Egyáltalán, honnan származik a kép, és ki tette fel először?

Nos, a kép eredetileg egy Jonathan Chase nevű férfihez fűződik. Ő volt az, aki Facebookon először közzétette a t-rexről készült fotókat. Egy humoros posztban említette meg, hogy követeli, hogy tartsák tiszteletben az állatok jogait.

A vicces, jópofa posztot aztán nagyon sokan komolyan vették. És egyesek szerint ez az egész egy valós észlelés volt, de ennek még maga az észlelő sem volt tudatában. Már egy ideje keringenek szóbeszédek arról, hogy az amerikai kormány a Pentagon által pénzelve valóban létre akar hozni, vagy talán már létre is hozott egy dínóparkot.

Többször láttak éjszaka sejtelmes konvojokat, melyek hatalmas ketrecbe zárt, vagy hasonlóképpen lekötözött, elkábított hüllőket szállítottak.

Nem tudni, pontosan mi az igazság az ügyben. Bár a fotók sokak szerint erősen megkérdőjelezhetőek, vannak, akik hisznek a szóbeszédeknek, és meg vannak róla győződve, hogy egy fedett művelet keretében dínópark létesül a világ tudta nélkül.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély érdekes hihetetlen rejtélyek érdekesség összeesküvés dinoszauruszok


Megtekintések száma: 149277





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet