Valódi tündérről készített videót egy család?

2017. május 25., csütörtök
Bizarr videó egy párhuzamos világ lényéről, vagy egy ügyes trükk? A család később még a tetemet is megmutatta egy műsor keretében?

Elképesztő, szinte hihetetlen az a videó, amit egy család tett közzé 2014-ben. A videón ugyanis egy tündéralak látható, a saját, fizikai valójában.

Senki sem tudta, amikor először látta a videót, hogy mire vélje a dolgot. Akkor szenzáció lett annak idején az esetből, hogy a szemtanúkat több műsorba is meghívták, ahol elképesztő dolgokat mutattak.

A felvételen az látható, amint a kertben az egyik fán észrevesznek valamit. Arra figyelt fel a társaság egyik tagja, hogy valami nagyon nagy testű rovar zümmög és búg a lombok között.

Közelebb merészkedtek, miközben kameráztak.

Akkor megpillantottak valami furcsát. Egy nagyon hosszú, széle szárnyakkal rendelkező valamit, ami teljesen fekete volt.

Hirtelen ez a valami a levegőbe emelkedett, majd ide-oda cikázva röpködött körülöttük. Eközben a kamera egy pillanatra megörökíti szemből, ahol tisztán kivehetően emberi alakja van.

Ezért hitte azonnal mindenki azt, még a k felvételt készítők is, hogy egy valódi tündért, vagy valamiféle szárnyakkal rendelkező gnómot sikerült lencsevégre kapniuk.

Tündérekről már lehetett többször hallani az elmúlt évtizedekben, évszázadokban. nagyon sokan valóságosnak tartják őket.

Szerintük a tündérek misztériuma nem véletlenül alakult ki, és a rengeteg legenda és mesés elbeszélés mögött valós gyökerek, igazi történetek állnak.

Korábban egy londoni pincében talált, félig mumifikált csontváz...

Napjainkban is időnként egyesek látni vélik ezeket a csodálatos alakokat. A közhiedelemmel ellentétben azonban a legtöbb paranormális szakértő és kriptozoológus szerint a tündérek sokkal inkább hasonlítanak egy humanoid-rovar hibridre, mint azokra a mesés női alakokra, amiket a filmekben látunk.

A folklór ezt tévesen színezte túl, mondhatni szándékosan.

Elvégre az emberek mikor rokonszenveztek volna ezekkel a varázslatos lényekkel, ha a maguk valójában mutatja be őket a kultúra és a művészet?

Egy biztos, a videón látott tündér is inkább rovarszerű humanoid, mintsem egy csodálatosan szép nőalak. Nagyon aprók lény, az ember tenyerében is elférne.

A család, miután elrohantak a kamerával, azt állította, hogy ez a lény megtámadta őket, legalábbis fenyegetően ide-oda cikázott körülöttük, mígnem lecsapták.

A tetemet megvizsgálva aztán döbbenten tapasztalták, hogy karjai vannak, lábai és feje is szemekkel és arccal.

A hátborzongató tündér tetemet egy műsorban is bemutatták, ahol megrökönyödhetett rajta a világ, hogy mégis létezhetnek ezek a lények.

Noha a szkeptikusok szerint az egész ügy a család egy jól kitervelt átverése volt, hogy hírnevet és pénzt szerezzenek, ennek ellenkezője, és ez sem lett végül bebizonyítva.

Így marad a nyitott kérdés: egy egyszerű, ámde jól kivitelezett mű testet mutogattak a világnak, vagy egy valódi, nem evilági lényt?

OSZD MEG másokkal is! 

paranormál kriptid kriptozoológia tündérek


Megtekintések száma: 85528

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet