Valódi zombikat csinál az emberekből egy utcai drog: pokollá válik tőle az elme

2021. július 5., hétfő
A flakka nevű szintetikus drog hatásai hátborzongatóak: emberfeletti erőt ad, és hihetetlen agressziót.

Elképesztően riasztó dolgokról érkeznek hírek. Egy flakka nevű titokzatos drog olyan dolgokat művel és vált ki az emberekből, mintha veszettség vírussal lennének fertőzve.

A tünetek is nagyon hasonlók: hörgés, önkéntelen ordítás, vérengzés, egyes testrészek bevérzése, kannibalizmus, harapás...

Mindemellett a drog úgy tűnik, emberfeletti erővel ruházza fel azokat, akik a hatása alatt vannak, mivel az egekig pörgeti az adrenalin szintjüket.

Nem éreznek sem fájdalmat, sem semmi mást. Csak szó szerint tombolnak.

Ez a drog minden eddiginél durvább.

A flakka rohamos népszerűséggel terjed az Egyesült Államokban. Ez a szer a dizájnerdrogok csoportjába sorolható és jóval veszélyesebb, mint a kokain vagy bármely metamfetamin származék. Ez a drog nem most robbant be a köztudatba, de most kezdett el igazán terjedni.

A flakka egyfajta alfa-PVP alapú szer. Jelenleg ez szabadon hozzáférhető több száz kínai cégen keresztül az USA-ban bárki számára.

A flakkát általában vénába fecskendezik, vagy orrba szippantják, de a füstje is erősen pszichoaktív hatású. A flakka rendkívül olcsó, csupán 5 dollárért lehet hozzájutni, ami nagyjából 1400 forintnak felel meg. 

Egy férfi például ennek hatása alatt be akart törni a rendőrségre, egy másik felnyársalta magát egy kerítésen, amikor át akart mászni rajta.

Az elmúlt időszakban rohamosan terjedni kezdett a flakka használók köré, és a különféle, szinte zombitámadáshoz hasonló esetek, amikor a rendőrökre, más emberekre támadtak a flakkától önkívületben lévő, véres elkövetők.

A flakka lassan ott tart, hogy több különféle gócponttal rendelkező járványt okozhat szerte az USA-ban.

A flakka hatása alatt álló emberek zombiként viselkednek, és autóknak rohannak neki, embereket harapnak meg, vagy marcangolnak szét.

OSZD MEG másokkal is!

járvány bizarr ijesztő zombik össszeesküvés


Megtekintések száma: 340428

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet