Valójában EZ csapódott a Pentagonba 2001 szeptember 11-én: ki mit gondol?

2022. október 8., szombat




Az évszázad modern kori rejtélye senkit sem hagyott nyugodni. Talán nem véletlen...

Olyan dolog került most nyilvánosságra, amit korábban sehol sem mutattak be, és nem is lehetett látni.

Egy videóanyagról van szó, amin jól látszik, mi is csapódott be a Pentagonba 2001 szeptember 11-én.

Ez volt az a nap, mely megrázta Amerikát, és az USA történetébe a legnagyobb terrortámadásként vonult be.

Sokáig nem lehetett pontosan tudni, ki álla merénylet mögött, majd végül hivatalosan az Al-Kaida jelentkezett be a tett elkövetéséért, végül Amerikának ürügye lett megtámadni a Közel-Keletet, és háborút indítani, mely mögött valójában ezen régió olajának megszerzése volt a cél.

Az emberek azóta sem hiszik el, hogy ez egy terrortámadás volt.

Szakemberek is állítják: a kereskedelmi központoknak nem lett volna szabad összedőlniük még a nagy hőterhelés alatt sem, melyekbe egy-egy utasszállító gép csapódott bele szándékosan.

A harmadik utasszállító a Pentagonba fúródott, ám itt is rengeteg a furscaság mind a mai napig, melyek nincsenek tisztázva.

Egyrészt érdekes módon - minő véletlenségből - a Pentagon azon szárnyában SENKI sem tartózkodott, amikor belecsapódott az állítólagos repülő. Véletlen és nagyon furcsa egybeesés...

A most napvilágra került felvétel azt a sejtést erősíti, hogy valójában egy rakéta scapódott tervezetten a Pentagonba. Ezt sok korábbi szemtanú is megerősítette akik állították: nem utasszálítót láttak, hanem valami sokkal ksiebbet, talán egy rakétát vagy távvezérelt drónt.

A felvételen jobb oldalt a sarokban fel is tűnik az egyik képkockán egy fehér, hosszúkás objektum, ami mindenre hasonlít, csak egy utasszállítóra nem...

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen összesküvés terrortámadás belső munka


Megtekintések száma: 85142





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet