Valóra vált a Biblia-jóslat: ez nagyon ijesztő, egész nap ezen fogsz gondolkodni!

2019. február 14., csütörtök
Rejtett kódok tömkelege van a Szentírásban, ami a jövőre vonatkozik?

A Szentírás szavait előszeretettel használják félelmetes történetek írásakor az alkotók, de a filmekben is kedvelik a baljósan csengő idézeteket. De nem biztos, hogy tudatában vannak, milyen erővel rendelkezik egy bibliai jóslat. 

A véletleneket kutató paratudósok már többször felvetették, hogy a hasonló vagy azonos nevek egymástól teljesen eltérő helyeken olykor hátborzongató összefüggéseket vonzanak.

Korábban már írtunk a Titanic elkerülhetetlen katasztrófájáról, amelyet tizennégy évvel hamarabb még regényként vetettek papírra, ahol a szerencsétlenül járt hajó neve Titan volt, és meglepően sok paraméterben egyezett a később valóban létező luxushajóval. 

Hasonló egybeesésre döbbent rá az 1986-ban történt csernobili katasztrófa után egy brit újságíró. 

Az Ukrajnában történt pusztítás mind a mai napig szedi áldozatait, ugyanis az egyik legfélelmetesebb erő szabadult el általa: 

Az atomenergia.

A Daily Telegraph munkatársa utánajárt, hogy a csernobil szó jelentése üröm, nem is kellett több ennél, máris összefüggésbe hozta a Biblia szerves részét alkotó Jelenések könyvében (8:10-11) olvasható sorokkal. 

"Leesék az égről egy nagy csillag, a csillagnak neve üröm, és sok ember meghala a vizektől, mivel keserűkké lőnek.” 

Az alvilág istenét Csernobognak, vagyis fekete istennek nevezik, az atomenergia pedig valóban szennyezi a vizeket, ha a reaktor a földbe ég.

OSZD MEG másokkal is!

Forrás: netbulvar.hu

hihetetlen prófécia jóslat


Megtekintések száma: 47974

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet