Változáson megy át a globális pénzügyi rendszer: az Új Világrend előjelei?

2018. március 22., csütörtök




Az ENSZ Agenda 21, és most az Agenda 2030 programja nyilvánosan kimondja, és ezt leírva bárki láthatja, hogy szándékukban áll a bolygó népességének 80 százalékát megszüntetni.

Elloptál a Globális Fedezeti Számlákat, a pénzöügyi folyamatok pedig elkezdtekd rasztikus mértékben megváltozni.

Ráadásul nemrég arról szóltak a hírek, hogy a Rothschild és a Rockefeller család egyesülése a végső stádiumba jutott.

A szupergazdagok rémuralma jöhet, a kiválasztott dinasztiák eggyé olvadásával.

A valódi pénz eltüntetésének folyamatai felgyorsultak. Mindent a bankok felé fognak terelni, és a készpénzt előbb vagy utóbb felváltja az online, virtuális vagyon.

Ezt a vagyont azonban könnyné be lehet majd csatornázni egy másik rendszerbe: a szupergazdagok rendszerébe.

Sőt, tulajdonképpen a világ 90%-a már most is az ő pénzüket költik, csak nem tudnak róla. A világ gazdasági és pénzügyi folyamatait ugyanis a nagyhatalomként pöffeszkedő világelit uralja. Minden az övék, a gyáraktól kezdve az iskolákon át az egészségügyig.

A Globális Fedezeti Számlák kifejezés azon kínai betétesi konzorcium hatalmas gazdagságára utal, amely a Sárkány Család néven ismert és az örökségükre, amely több száz éves.

Ezeknek jó része a földalatt található komplexumokba zárva valahol Ázsiában.

Ezek együttes értéke nagyságrendileg 94 billiárd. Főleg aranyrudakból állnak, egyes vélekedések szerint ide hordták el a Fort Knoxban található - pontosabban már nem található - aranytartalékot is.

Az eszközöket helyi családi csoportok őrizték és védték, akik "A Vének"-ként ismertek. Sajnos ezen emberek közül néhány az őrzőkként betöltött néhány nemzedéknyi szerepük után a "gondviselő" szerepet összetévesztették a "betétes" meghatározással.

Ez a halmozódás nem véletlen. A végős céle gy olyan vagyoni karhatalom kialakítása, ami legyőzhetetlen.

Hiszen senkinéls em lesznek felhasnálható anygai és egyéb erőforrások, csakis az Új Világrend tagjainál, akik egyébként egyben a szupergazdag elit rétegébe tartozó személyek egyben.

Az Agenda 21 protokoll bevezetésével egyidősben egy globális gazdasági és pénzügyi válság fogja elvégezni a piac összeomlasztását, a nemzetek bedöntését.

Az emberi populáció jelentősné leredukálódik, óriási háborúk és káosz fog gerjesztődni, főleg mesterséges okokból, hogy aztán ebben a nagy káoszban fényként gyúljon ki és jelenje meg az Új Világrend, mely egy világkormány létét jelenti majd...

Az Új Világrend pedig teljesen egyenlőként - pontosabban alattvalóként - kezeli majd az egykori országokat, amik onnantól kedzve többé nem függetlenek...

Ez a végső terve a háttérhatalomnak arra, hogy átvegye a világ feletti totális kontrollt, és egyelőre jó úton haladnak a megvalósítás felé.

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés háttérhatalom rothschildok háttérhatalmi világelit


Megtekintések száma: 24785





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet