Váltsd valóra gondolataidat 7 lépésben, a vonzás törvényének segítségével!

2016. november 12., szombat
Mi a titka a vonzás törvényének? És hogyan tudjuk valóra váltani gondolatainkat, legfőbb vágyainkat csupán 7 lépésben? Olvasd el a cikket, és megtudod!

A vonzás törvénye egy nagyon érdekes, minden ember életére érvényes törvény. Egy korábbi cikkünkben is beszámoltunk már arról, hogy pontosan mi is ez a jelenség, és hogyan működik, miért hat ki az embere életére.

Talán már te is tapasztaltad, hogyha egy adott dologra koncentráltál, akkor az a dolog valahogyan belépett életedbe, vagy megvalósult. Általában a negatív eseményeket vonzzuk be, mert a negatív gondolatoknak sajnos nagyobb erejük van, mint a pozitívaknak.

A vonzás törvényének szoros kapcsolata van a gondolatok erejével. A fejünkben kigondolunk dolgokat, és a gondolatok ruházódnak fel teremtő energiával. Így tudunk hatni a körülöttünk lévő világra pusztán azzal, hogy érzünk és gondolkodunk.

7 egyszerű lépéssel el tudjuk érni azt, hogy a fejünkben kavargó gondolatok olyan erőssé váljanak, hogy a kigondolt dolog akár manifesztálódon is az életünkben.

1. Nyugtasd meg az elméd

Az első, és legfontosabb lépés az, hogy egyáltalán elindulj az úton, ehhez pedig az szükséges, hogy kellőképpen el tudd lazítani az elmédet, megnyugtasd a tudatodat.

Ezt 5-10 perces folyamatos meditációval tudod elérni. Ez nem csak az agyi képességeidet képes megnövelni tudományosan bizonyítottan, hanem egyfajta relaxált tudatállapotba visz.

2. Gondold ki, mit akarsz, és ne hezitálj

Gondold ki, hogy pontosan mit akarsz. De az nem elég, hogy csak gondolod, hanem tégy belső énednek egy kijelentést, hogy akarod, sőt meg is valósítod a kigondolt dolgot.

Egy pillanatra se hezitálj, fontos, hogy erősen koncentrálj erre a gondolatra, és add belső éned tudtára, hogy eltántoríthatatlan vagy.

3. Kérd az univerzumot

Gondolj bele abba, hogyha valamit kívánsz, akkor csak abban az esetben válhat valóra, ha tudják, mire vágysz. Éppen ezért add meg a jeleit az univerzumnak, hogy pontosan mire vágysz, mit akarsz megvalósítani.

Minél részletesebb az adott dologról a víziód, annál erősebb lesz a szuggesztiód, és az univerzum annál nagyobb eséllyel teljesíti a kérésedet.

4. Írd le, mit akarsz

Érdemes leírni a gondolataidat. Ragadj tollat és papírt, majd írd le a mondatot, mely valahogy így hangzik. „Boldog és teljes vagyok, és szeretnék most kérni valamit… ”.

Fejtsd ki a vágyott dolgot, és azt, hogy ez miért tenne téged boldoggá, és mit fogsz tenni, ha valóra válik. Ezáltal még közelebb kerül hozzád, kötődni kezdesz ahhoz a dologhoz, és a vonzás törvénye is működésbe lép.

5. Érezd át

Kezdj barátkozni a gondolattal, hogy milyen lesz, ha valóra válik az álmod. Sok ember esküszik arra, hogy úgy tett szert a vágyott dolgokra, hogy minden nap azt képzelték el, hogy már megvan nekik.

Érezz, cselekedj, tevékenykedj úgy, mintha valóban megkaptad volna az univerzumtól, amit mindig is akartál. Ez euforikus érzéssel árasztja el a tested és a lelked, és még jobban kihat az univerzumra.

6. Légy hálás

Nagyon fontos hogy légy hálás a világnak azért, amid van. Ezt akár ha kell, írd is le, így még erősebb lesz a szuggesztió, és tovább erősödik a vonzás törvénye. Mondj köszönetet azért, hogy olyan életed lehetett amilyen, és hogy nem kell nélkülöznöd.

Ezáltal az univerzum is pozitív visszacsatolásként érzékeli a gondolataidat, így nagy eséllyel teljesülni fognak kívánságaid.

7. Bízz az univerzumban

Fontos, hogy bármennyi idő is telik el, te megbízz az univerzumban, és annak néha szövevényes törvényeiben. Ha elég erősen akarod azt a dolgot, akkor biztosan meg fogod kapni, de nem tudni, hogy pontosan mikor.

Ezért soha ne veszítsd el a hited, mert nem tudhatod, hogy talán épen nem-e holnap válik minden valóra, amire vágytál.

A vonzás törvénye az egyik legnagyobb fegyvere az emberi elmének, és az emberek 90%-a nincs tisztában azzal, hogy ekkora fegyver adatott meg neki, mellyel saját életét akár drasztikusan is képes megváltoztatni.

ezotéria spirituális gondolatok vonzás törvénye


Megtekintések száma: 236155

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet