Vámpírok márpedig léteznek? Döbbenetes videó bizonyíthatja!

2017. május 20., szombat




Egy biztonsági kamera által rögzített felvételen tűnik fel a titokzatos vámpíralak

Rejtélyes, és egyben igen sokkoló videó került ki a netre, melyet eredetileg Georgia-ban vettek fel egy biztonsági kamerán keresztül.

A felvétel feltehetően tavalyi, és jól látszik rajta, ahogyan egy fehér bőrű, vékony alak sétál el a tükrök előtt. Ekkor azonban hirtelen félelmetes dolgok lesznek nyilvánvalók az egyszeri szemlélők számára.

Mégpedig az, hogy a felvételen látott férfinek nincs tükörépe a tükörben.

Nem a kamera szöge a csalóka, mert a szakértők szerint látni kellene benne a férfi tükörképét, mégsem jelenik meg benne.

A felvételt még egy éve készítették, vagy legalábbis ekkor került fel a netre, és az információk szerint Amerikában készülhetett, Georgia városában, egy kis üzletben.

A videón azt vizsgálták, hogy a férfi ellopott-e valamit, mert furcsán viselkedett. Ezért az összes felvételt, amin rajta volt, átnézték utólag Ekkor döbbentek le azon, hogy az alaknak nincs egyetlen felvételen sem tükörképe, melyen megjelent.

Közvetlenül egy nő mellett sétál el, akinek a tükörképe érdekes módon látszik a tükörben.

Sokan biztosak abban, hogy egy vámpírt sikerült lencsevégre kapni, és ez a felvétel lehet a bizonyítéka, hogy ezek a vérszívó lények még ma is léteznek, és titokban beépültek a társadalmunkban, köztünk élnek.

Egyesek szerint csak valamiféle optikai illúzió lehet, míg mások meg vannak győződve arról, hogy a vámpírok köztünk járnak. Hogy mi az igazság, azt senki sem tudja, és talán soha nem kerül elő a titokzatos, videón látott férfi.

Így viszont maradnak a találgatások, és a vámpírokról szóló bizarr történetek, észlelések.

OSZD MEG másokkal is!

paranormál bizarr ijesztő vámpírok vámpír


Megtekintések száma: 237623





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet