​Van két olyan csillagjegy, melynek szülötteit szinte lehetetlen becsapni!

2020. november 30., hétfő
Csillagjegyünk sok különböző hatást gyakorol személyiségünkre, nincs ez másképp a manipuláció, a befolyásolás terén sem. 

Akadnak, akiket könnyen meg lehet téveszteni, és azokban is megbíznak, akikben nem kellene, van viszont két olyan csillagjegy, melyek tagjai ösztönösen jó emberismerők, átlátnak a szitán, és majdhogynem becsaphatatlanok. Nézzük, kikről van szó!

Vízöntő

A Vízöntők átlagon felüli kreativitással és intelligenciával rendelkeznek. Általában tele vannak tervekkel és álmokkal, szeretik a társaságot, és sok időt áldoznak arra, hogy emberi kapcsolataik jól működjenek. Mindezek ellenére olykor – affajta védekező mechanizmusként – eluralkodik rajtuk egy introvertáltabb, visszahúzódóbb viselkedés, néhányan ilyenkor – tévesen – hűvösnek, zárkózottnak tartják őket. Ez az időnkénti visszahúzódás, “megfigyelés” azonban segít a Vízöntőnek abban, hogy átlássa a körülötte lévő emberek szándékait, és jó döntéseket tudjon hozni.

Egy nagyon hasznos kettősség rejlik bennük, ugyanis egyszerre van meg bennük az újdonságok és a kihívás szeretete a higgadtsággal és az egészséges óvatossággal. Mivel hatalmas szabadságvággyal rendelkeznek, nem viselik el, ha beleszólnak az életükbe, vagy irreális keretek közé próbálják szorítani őket.

Ez a nagyfokú autonómia is segít nekik abban, hogy megóvják magukat az átverésektől. Gyors észjárásuk és helyzetértékelésük miatt kifejezetten kellemetlen vitapartnerek, akik nagyon hamar “kiszagolják”, ha a másik szavai vagy szándékai nem őszinték.

Mérleg

A Mérlegek szeretik az életet, alapvetően kifejezetten barátságosak, és melegszívűek. A felületességet azonban ki nem állhatják, kiváló emberismerők, így nagyon ritkán fordul elő, hogy olyan emberrel létesítenek baráti vagy párkapcsolatot, akik aztán megbántják vagy megkárosítják őket. A Mérleg harmóniára törekszik az életében, ezzel pedig nem összeegyeztethető az ármánykodás és a hazugságok. Egyik legjobb tulajdonságuk a kiegyensúlyozottság, felelős viselkedésük stabilitást nyújt a környezetüknek, akik ezt értékelik is.

A Mérleg alaposan megfontolja döntéseit, és ki is tart mellettük, egyáltalán nem jellemző rá a hebrencs, vagy szélsőséges viselkedés. Egy Mérlegnek nem csak a saját egyensúlya fontos, hanem a szeretteié, barátaié is, épp ezért őket is megkülönböztetett figyelemben részesíti. Ha azt látják, hogy valaki nincs rendben körülöttük, ők az elsők között lesznek, akik segítenek. A Mérleget ösztönösen jó emberismeretének, koncentrált figyelmének, és éles eszének köszönhetően szinte lehetetlen megtéveszteni.


Megtekintések száma: 19144

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet