Van, vagy nincs soros terv? Timmermans beismerte, hogy 20 éve szolgálja ki ezt a tervezet!

2018. február 3., szombat




Nektek mi a véleményetek? Szerintetek létezik a terv, vagy csak felfújja a média?

Nagyon sokan megosztottak Soros kérdésében. A magyar kormány, és az európai unió egyes tagjai, de még az USA is egy rendkívül befolyásos oligarchának tartják őt, aki bizony jelentősen befolyásolja a piaci folyamatokat.

Mi több, Európa menekültválságát ő maga idézhette elő, vagy legalábbis segítette.

Az emberek egyre megosztottabbak. Vannak, akik szerint nem létezik a Soros tervként emlegetett tervezet, mások meg vannak róla győződve, hogy a terv valóság, és napjainkban is rég zajlik.

Timmermans vallomása azonban sokakat meggyőzhet arról, hogy valami nagyon is lapul a hátérben, meghúzódik a színfalak mögött.

A lentieket maga Timmermans állítja:

"Már legalább húsz éve, időről időre beszélek Soros Györggyel, és a téma mindig ugyanaz. Hogyan segíthetünk abban, hogy Európa szorosabban összetartson. Azzal a felismeréssel kezdődött, hogy habár Európa kettéosztottsága megszűnt, de ahhoz, hogy Európa két fele valóban közelebb kerüljön egymáshoz, sokat kell dolgozni és sok erőfeszítést kell tenni. Soros György az elejétől kezdve elkötelezett volt eziránt a cél iránt, és valamilyen formában nekem is mindig ez volt a feladatom."

Az Európai Bizottság alelnöke nagyon is benne volt és van ezekben a dolgokban, immáron 20 éve.

Sokan azt kéreziuk, hogy ezek után miért van még mindig szabaládbon, hiszen gyakorlatilag ő maga is elárulta Európát.

A mesterséges bevándoroltatás tehát tényleg zajlik, és a tervezet, mely emögött megy, szintén valóságosabb mindennél - állítják sokan.

„Kiváltságosnak érzem magam, hogy ezért a célért dolgozhatok már évtizedek óta, és ezután is folytatni fogom erről Soros Györggyel a megbeszéléseket. Arról, hogy merre tartunk, hogy mi történik Közép- és Kelet-Európában, hogy mi történik Nyugat-Európában, a Balkánon, milyen fejlődést látnánk szívesen. Egy ilyen eszmecserét folytattunk ma reggel, és ilyen eszmecserét folytatunk már hosszú-hosszú évek óta.” - idézi a vilagfigyelo.com Timmermans szavait.

Egyértelmű lehet, hogy egy amerikai - magyra származású - üzletember diktál egész Európának.

Soros Györgyöt egyébként már Amerikában is sokan gyanúsították meg azzal, hogy bevatkozott a gazdaságba, és számtalan politikai folyamatba, mi több, a választásokat is befolyásolta.

Egyesek pedig már most attól félnek, hogy a magyar 2018-as választásokat is befolyásolni fogja.

Timmermans megbotránkoztató szavaival zárnánk:

„Határozottan állíthatom, hogy az együttműködés Soros úrral mindig nagyon konstruktív volt. Az elkötelezettsége a nyílt társadalom, a jogállamiság és a demokrácia iránt az én szememben Európa javát szolgálja.”

OSZD MEG másokkal is!

érdekes európa politika soros soros györgy


Megtekintések száma: 24050





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet