Váratlan dolog derült ki, ami új megvilágításba helyezheti a hírhedt 51-es körzetet?

2017. május 10., szerda
Olyan dolgokat állít egy bennfentes, melyek közelebb vihetik a közvéleményt a földönkívüliekhez.

Léteznek földönkívüli tetemek és űrhajó roncsok, de nem az 51-es körzetben tárolják őket - állítja egy bennfentes

Olyan dolgok láttak napvilágot az 51.es körzet kapcsán, ami akár hatalmas fordulatot hozhat az idegenekkel, és az idegen technológiával kapcsolatban itt a Földön.

Arról van ugyanis szó, hogy egy bennfentes - aki neve elhallgatását kérte, mivel úgy érezte, ha kiderül kiléte, veszélyben lehet az élete - árult el dolgokat arról, hogy milyen információkhoz jutott hozzá akkor, amikor technikusként az 51-es körzetben dolgozott.

Az 51-es körzetről régóta él a köztudatban az, hogy valamit nagyon rejtegetnek ott a világ elől.

A szóbeszédek szerint például az 1947-ben Roswellnél lezuhant idegen csészealj darabjait, és az ott talált földönkívüli tetemeket is idea szállították a Forth Woth bázison keresztül.

A kormány évtizedeken át nem ismerte el a létét, holott nyilvánvaló volt, hogy valami zajlik a Nevadai sivatag kellős közepén, ugyanis a helyiek, környéken lakók rendre fegyveres katonákba, és az éjszakai égbolton cikázó különös fényekbe botlottak.

A szkeptikusok szerint csak teszt és kémrepülőgépeket, titkos katonai technológiát tesztelnek a területen, ezért ennyire nagy a titoktartás, az ufó hívők viszont ennek ellenkezőjéről vannak meggyőződve.

Ugyanis az errefelé látható égi járművek mindig a fizikát meghazudtolóm manőverekre képesek.

A kormány aztán néhány éve hivatalosan is elismerte, hogy létezik a bázis, noha azelőtt annyira tagadták, hogy még műholdas felvételek sem álltak rendelkezésre a területről.

Egy bennfentes – aki korábban ott dolgozott, mint technikus – azt állítja, az 51-es körzet története sokkalta kuszább, mint azt bárki gondolná, és valójában nem ott tárolják a rejtélyes, sokat emlegetett idegen technológiát.

Merthogy állítása szerint valóban léteznek ezek az objektumok. És testeket is találtak annak idején Roswellnél.

Azonban ezeket csak egy nagyon rövid ideig tárolták az 51-es körzetben, és annak egyik hangárában. Napjainkban ugyanis egy tőle több kilométerrel arrébb lévő S4-es körzetben vannak tárolva.

Az egész azzal indult, hogy az 1947-es eseményeket követően sok katona – akik részt vettel a testek és a csészealj darabjainak elszállításában – kezdett el „dalolni”, vagyis információkat szivárogtatni az 51-es körzetről.

A média is felfigyelt rá, és a 70-es évektől kezdve mindenki folyamatosan ezzel a titkos bázissal foglalkozott. A kormány tudta, hogy titokban át kell telepíteni ezeket a tárgyakat és az egész tevékenységet egy közeli helyre úgy, hogy a világ ebből semmit ne vegyen észre.

Állítólag hatalmas alagutakat fúrtak, és az alagutakon át egy közeli helyen létesítettek egy titkos földalatti bázist, ezt nevezték el S4-es körzetnek.

Olyannyira nagy volt a diszkréció, hogy a projekten dolgozó munkásokkal és cégekkel titoktartási papírokat írattak alá, és csak annyit tudattak velük, hogy egy kutatási célra létrehozott komplexumon dolgoznak.

Az S4-es körzetnek később egy külső komplexumot is létrehoztak, itt aztán napjainkban több ízben is felfigyeltek szokatlan dolgokra, sőt, több ízben még idegen csészealjakat is láttak.

A bennfentes elmondása szerint napjaink számos fejlesztése a Roswellnél lezuhant csészealjnak köszönhető.

Mindet itt fejlesztették ki, és most is ezeken dolgoznak, mivel rengeteg olyan műszaki megoldással találkoztak, melyeket azóta sem sikerült megfejteni.

A munka még folyik, a világ pedig szinte semmit sem tud róla, mi folyik odalent...

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés roswell 51-es körzet


Megtekintések száma: 173903

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet