Váratlan titok derülhetett ki a Föld felé közeledő Nibiruról: mindent megváltoztathat, amit tudtunk róla!

2018. október 7., vasárnap
Egyesek szerint nem teljesen az, aminek látszik.

A Nibiru a világon szinte mindenhol ismert. Marduk csillagaként is szokták emlegetni azt a legendás, ősi iratokban is megemlített bolygót, mely eredetileg az Anunnakik lakhelye volt.

Egy elmélet szerint a Nibiru azonban valójában nem az, aminek látszik. A Nibiru nem egy bolygó, hanem egy hatalmas, csillagközi bárka lehet.

Ezen teória szerint az Anunnakik eredeti szülőbolygója már réges-régen elpusztult, és a Nibiru nem más, mint egy gigantikus, több ezer kilométer átmérőjű mesterséges égitest.

A maga nemében olya, mint a Star Warsból ismert halálcsillag.

Önálló gravitációs mezővel és vonzással bír, és képes a csillagok körül keringeni. Ugyanakkor képes bolygóktól nem megszokott módon pályát, és pozíciót változtatni.

Ezért lehet az, hogy még nem akadtak a nyomára nagyon hosszú időn át a csillagászok. Ugyanis meg vannak róla győződve, hogy a Nibiru és a titokzatos, a Naprendszerünk peremén bujkáló kilencedik bolygó valójában egy és ugyanaz.Több olyan felvétel került már elő titkos aktákból, és NASA archívumokból, melyek állítólag a Nibirut ábrázolják. Noha ezek a fotók forrás nélküliek, érdemes fenntartással kezelni őket.

Ha viszont ténylegesen valódiak, felvetnek néhány tényleg érdekes kérdést Marduk csillagával kapcsolatban.

Ha mesterséges objektum, vajon mikor épülhetett, és pontosan honnan indultak útra vele? És pontosan mekkora méretekkel is rendelkezik?

A modern csillagászat hiába keresi, egyelőre nem találja a kilencedik bolygót, de van egy elméletük, miszerint a múltban egy másik naprendszerből sodródhatott át a miénkbe, és olyan elnyújtott és távoli a pályája, hogy több ezer év alatt kerüli meg a napot.

Ha viszont a Nibiru tényleg egy kozmikus bárka, akkor megmagyarázná, miért nem találták meg az előre kiszámított lehetséges pályáján: mert irányt és pozíciót változtat rendszeresen, hogy ne legyen könnyen megtalálható.

A Nibiru tehát talán egy mesterséges égitest, amin magas fejlettségű és nagy termetű, emberszerű lények élnek, akik az égitest Föld közeli periódusaiban rendszeresen meglátogatják az emberiséget, és jeleket, nyomokat hagynak Földünkön.

Az Anunnakik így hamarosan a jövőben visszatérhetnek, hogy újra meglátogassák bolygónkat.

A nagy kérdés csak az, hogy ez a találkozás számunkra kedvező lesz-e, vagy sem...

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek ufók földönkívüliek idegenek összeesküvés világvége nibiru kataklzima


Megtekintések száma: 28389

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet