​Varázslók és “dzsinnek” befolyásolják a világot érintő állami döntéseket – állítja egy vezető politikus

2023. szeptember 23., szombat
Megdöbbentő, vagy teljesen abszurd? Egy iráni vezető politikus “tűz közelből” tudja, hogy mi zajlik a háttérben.

Az általa elmondottak sokkolták a világot, és óriási port kavartak…

A varázslók és tisztánlátók állítólagos állami tisztviselőkre gyakorolt hatásáról folytatott vita a héten ismét kiújult, amikor a nagyhatalmú Célszerűségi Tanács – az Ali Hámenei ajatollah legfelsőbb vezetőnek tanácsokat adó testület – egyik tagja azt mondta, hogy egyes iráni politikusok konzultáltak olyan emberekkel, akik azt állítják, hogy képesek megidézni a dzsinneket

Ahmad Tavakoli a múlt hétvégén az Alef.ir híroldalon megjelent történetben fogalmazta meg állításait, amelyben elmondta, hogy a dzsinnek és a jósok “egyes tisztviselők és méltóságok” “titokzatos, nem hatékony és korrupt” döntéseiben vesznek részt.

Az iszlám mitológia és az iráni folklór szerint a dzsinnek egy párhuzamos világban élnek, és rendkívüli hatalommal bírnak, beleértve a különböző formákban és alakokban való megjelenés képességét.

-írja az ÚjVilágtudat

“Tanúi vagyunk mágikus gondolkodású embereknek, akik döntéseket hoznak,” – mondta.

Tavakoli később azt mondta, hogy megjegyzései csak “a jéghegy csúcsát” jelentették.

Az iszlám mitológiából és az iráni folklórból eredő hit a dzsinnekben a társadalom egyes szegmenseiben igen elterjedt, amelynek tagjai fontos, életet érintő döntésekről konzultálnak olyan emberekkel, akik állítólag kapcsolatban vannak egy láthatatlan világgal.

“A biztonsági szolgálata együttműködik ellenünk,”

– mondta Hámenei a sokak megrökönyödését kiváltó megjegyzésében.

Egyes médiák állítólag eltávolították a dzsinnre vonatkozó utalást Hámenei kommentjeiből, hogy elejét vegyék a kritikának. Később honlapja interjút készített egy klerikussal, Ahmad Abedi ajatollahhal, hogy “tisztázza” Irán legfőbb vezetőjének nyugtalanító megjegyzéseit.

“A zsidók, különösen a cionisták, nagy mértékben folytatnak metafizikai ügyeket. Hírszerző szolgálatuk, a Moszad kétségtelenül ilyeneket tesz,” – idézte Abedi beszédét a Khamenei.ir.

Mit gondoltok?

Igazak lehetnek a kulcsember állításai?

Valóban metafizikai szinteken is zajlanak folyamatok, melyek a világ országainak életét és sorsát határozzák meg,

Van egy felettünk álló világ, melynek döntései a minénkben is “lecsapódnak”?


Megtekintések száma: 29235

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet